Calorii Slăbuţe Cursuri pictura, desen, modelaj, istoria artei
Sunt ResposnabilCalculator nutriţionalSusţine Slăbuţe!Concurs Slăbuţe!Slabute TV

Alina82 – Slabuta 2011

Am slabit..., Interviuri, Promo


Marina Capaţîna (Slăbuţa), Iniţiatorul mişcării pentru stilul de viaţă sănătos din România, Iniţiatorul Primei Petiţii Naţionale Pentru Dreptul la o Viaţă Sănătoasă, Artist Vizual, Co-Fondator Slabute.ro

Alina82 – Slabuta 2011, articol scris de catre Slăbuţa

Alina82 este prima slabuta cunoscator, dedicata din comunitate, dar si prima din Generatia Slabute 2011.

Slabutele, care lupta cu kilogramele alaturi de ea, o caracterizeaza ca fiind o persoana foarte ambitioasa, constiincioasa, frumoasa si un exemplu-model de “asa da”. :)

Va invitam sa cititi povestea ei de succes.

Noi ii dorim mentinere usoara si sa ramana mereu slabuta! :)

Spune-ne cateva cuvinte despre tine si ce iti place sa faci in timpul liber?

Salve slabute!!!

Ma numesc Alina, am 28 de ani si sunt din Slobozia, dar de vreo 6 ani sunt calatoare prin lume. :) Momentan sunt in Sicilia… o insula frumoasa cu oameni primitori si calzi.

Viata mea este destul de monotona in momentul acesta; fiind printre straini ma limitez la munca-casa.

Imi place sa ascult muzica rock si muzica clasica, sa citesc, sa fac sport (nu stiu daca chiar imi place, dar macar imi omor timpul) si sa alerg pe net. :)

Cum ai aflat de comunitatea “slabutelor”?

Cautam pastile de slabit fara efecte adverse, nu am gasit asa ceva :), dar am dat de slabute si de aici noi orizonturi s-au deschis. :)

Faci parte din generatia Slabute 2011. Visul tau de a deveni o slabuta s-a realizat in acest an. A meritat efortul pe care l-ai facut? Esti multumita de noua ta silueta?

DA a meritat din plin. Nu regret nimic, nici ca am renuntat la anumite mancaruri, nici ca am tras de mine chiar si atunci cand imi era lene sa fac sport.

Toate acestea mi-au adus silueta pe care nici nu o visam. :)

Cate kg ai avut de slabit?

Initial imi propusesem 35.8 kg dar, pe masura ce kilogramele s-au dus, am inteles ca pot mai bine de atat, asa ca am ajuns la 41.8 kg slabite. :)
alina82 slabuta2011 Alina82   Slabuta 2011

In cat timp ai slabit aceste kg?

In 8 luni si jumatate, 8 luni jumate frumoase as adauga eu. :)

Ce anume te-a facut sa constientizezi ca trebuie facuta o schimbare?

Toti colegii mei de munca tineau diete si cand cel mai gras dintre colegi a ajuns sa fie mai slab ca mine am zis ca e timpul sa fac si eu ceva. :)

Ce dieta a facut ,,minuni” la tine?

Eu nu am tinut o dieta anume, in mare am respectat principiile Mihaelei Bilic, am mai furat cate ceva legat de combinarea alimentelor de la Montignac, am bagat si sportul in ecuatie si cam asta a fost dieta mea. :)

Ai avut momente in care ai vrut sa renunti la slabit?

Nu, nici macar o clipa nu am vrut sa renunt.

Am mai avut mici abateri, dar gandul de a ma da batuta a fost si este departe de mine. :)

Cum ai depasit perioadele in care vroiai sa renunti?

Daca ar fi aparut cred ca m-as fi gandit la rezultatul final si mi-as fi regasit motivatia. :)

Cat de mult a contat gandirea pozitiva in procesul de slabire?

Foarte mult, mai mult decat dieta in sine as spune eu, cu psihicul pus la punct totul devine mai usor. :)

Daca iti era foame la 11 noaptea sau la 4 – 5 dimineata si nu te ajuta un pahar cu apa, ce faceai?

Nu m-am confruntat cu asa ceva. Am avut in trecut probleme cu binge eating-ul dar am rezolvat de ceva ani problema aceasta.

Cand ma apuca vreo criza de mancat nervos pur si simplu imi concentrez toata atentia pe altceva pana dispare foamea. :)

Cum te-ai “luptat” cu pofta de dulce?

Nu m-am luptat cu pofta de dulce, as fi pierdut si nu imi place sa pierd. :)

Am pacalit pofta de dulce cu batoane de cereale, fructe, iaurturi cu fructe 0.1% grasimi, biscuiti digestivi si o data la doua saptamani mi-am satisfacut cate o pofta in limita caloriilor. :)

Ce sport te-a ajutat cel mai mult?

Probabil ca bicicleta, nu as sti sa spun exact, dar din toate sporturile pe care le fac, bicicleta am facut cel mai frecvent. :)

Cat de des practicai sportul? (ori/saptamana)

6 zile din 7. :) Duminica e zi de pauza… dar am mai avut si perioade de pauza de cate 2-3 saptamani.

Am probleme cu spatele si din cand in cand ma mai apuca durerile, atunci stiu ca trebuie sa iau pauza la sport. :)

Cat dura o sedinta de sport? (minute/zi)

Am inceput cu 15-20 min/zi, fiind, inainte de dieta, sedentara, nu puteam face mai mult, dar am crescut timpul treptat si am ajuns sa fac 1 ora si 45 minute – 2 ore pe zi. :)

In fiecare zi faceai acelasi tip de sport?

Eu am facut zilnic bicicleta + aerobic.

Programele de aerobic le-am alternat pentru a nu ma plictisi, dupa cum aveam chef si timp am mai facut: start walking, tae-bo, hip hop abs, turbo jam. :)

Ai facut masaj anticelulitic sau alte tratamente corporale?

Nu. Am folosit tot timpul crema de corp hidratanta si de curand am cumparat un electrostimulator dar nu pot inca spune daca ma ajuta sau nu acest aparat. :)

Acum mananci orice?

:) Sunt doar de cateva zile la mentinere, deci raspunsul este nu. Oricum, anumite alimente nu am de gand sa le reintroduc in alimentatia mea: prajelile, sucurile carbogazoase, fast food, produse de panificatie… daca va fi sa le mai consum, se va intampla doar foarte rar.

Restul alimentelor am de gand sa le reintroduc treptat in alimentatia mea, momentan in fiecare saptamana cresc numarul de calorii cu 50-100 kcal/zi, la sfarsitul acestei saptamani o sa vad daca am ramas la aceeasi greutate si daca este asa mai cresc cu alte 50-100 kcal/zi, pana ajung la necesarul meu caloric de mentinere.

Daca iau in greutate, intru la dieta pana scap de plus si apoi incerc din nou sa cresc numarul de calorii… si tot asa pana mi se va stabiliza greutatea. :)

Care este mancarea dietetica preferata?

Souffle de conopida cu masline. :)

Care este mancarea nedietetica pe care nu ai putea niciodata sa o refuzi, nici chiar in timpul unei cure de slabire?

Inghetata… nu e o mancare, dar e singura chestie careia nu ii pot rezista, mai ales vara, chiar si in timpul dietei am mancat destul de des. :)

Ce sfaturi de alimentatie le-ai putea da celor care vor sa slabeasca? (din experienta si cunostintele tale)?

Eu as incepe prin a spune: priviti slabitul ca pe ceva foarte serios. Cititi cat mai mult despre nutritie si diete si alegeti ceea ce vi se potriveste. Nu suntem toti la fel asa ca nu exista o dieta general valabila.

Alegeti dieta in functie de felul vostru de a fi, de programul vostru si de obiceiurile alimentare, luati-o pas cu pas, nu va impuneti 1000 de restrictii de la inceput.

Eliminati pe rand ceea ce e rau in alimentatia voastra si imprieteniti-va cu sportul, din punctul meu de vedere, mai ales pentru cine are multe kilograme de pierdut, sportul este esential, nu cred ca cineva isi doreste sa ii atarne pielea dupa ce slabeste.

Stabiliti-va targeturi realiste. Kilogramele nu au venit peste noapte deci nu pot disparea peste noapte, chiar de mai calcati stramb nu abandonati lupta, perseverati pentru ca doar asa veti ajunge la rezultatele dorite. :)

Sfaturi de alimentatie cred ca le stim cu totii… fara prajeli, fast food, sucuri carbogazoase, dulciuri… evitate pe cat posibil pastele fainoase, carnea grasa de porc, fasolea, cartofii… si imprieteniti-va cu salatele, legumele, fructele, peste, pui, curcan, iepure, vita, cereale integrale, lactate degresate. :)

Discuta cu Alina in comunitate – Jurnal Alina82

Mai cititi si...

  • David – Slabuta 2011
    David (Vidia) este o mamica din casuta slabutelor peste 30 de ani si a doua slabuta din Generatia Slabute 2011. Este o slabuta cu vechime in comunitate, o fire ambitioasa, puternica, frumoasa si o mama-exemplu.
  • Myha – Slabuta 2011
    Myha este o slabuta ambitioasa, foarte hotarata si o femeie frumoasa din casuta slabutelor peste 30 de ani. De asemenea, este a treia slabuta din Generatia Slabute 2011. Prin povestea sa de succes, Myha ne
  • Alinutza656 – Slabuta 2010
    Alinutza656 a aratat ca se poate slabi mancand bine, fara sa te infometezi si in acelasi timp sa scapi de kilogramele nedorite. Va invitam sa cititi povestea ei de succes. Noi ii dorim mentinere usoara si
  • Gavris camy – Slabuta 2011
    Gavris camy face parte din gasca slabutelor – peste 30 de ani. De asemenea, este a opta slabuta din Generatia Slabute 2011. Va invitam sa cititi povestea ei de succes. Noi ii dorim mentinere usoara si sa
  • Kamyy – Slabuta 2011
    Kamyy este o slabuta cu vechime in comunitate, o mamica deosebit de ambitioasa, care a reusit sa slabeasca un numar foarte mare de kilograme – 32.5. De asemenea, este a cincea slabuta din Generatia

68 păreri despre “Alina82 – Slabuta 2011”

  1. 1
    Sand

    Extraordinare pozele, foarte motivante, de mult astept articolul asta cu inainte si dupa, tipa e fantastica, felicitari!

  2. 2
    Mirabella1992

    Mii de felicitari Alina :X

  3. 3
    Monika

    Felicitari ALinush!! Esti superba! >:D<

  4. 4
    Roxy Mg

    Alina, toate felicitarile din partea mea.deci pur si simplu iubesc oamenii cu ambitita ta si urasc lenesii cel mai mult !

    Felicitari inca odata si sper sa te mentii tot asa:x arati SUPERB:*

  5. 5
    Inga(loveyngy)

    Slabuta NUMBER ONE………..FELICITARIIIIIIIIIIIIIIIIIII

  6. 6
    Incognito

    Felicitari ALina! Arati minunat si esti un exemplu pentru toate slabutele ! Multa fericire si mentinere usoara!

  7. 7
    Alina82

    Multumesc frumos fetelor:)

  8. 8
    maria

    Felicitari Alina!Esti un exemplu demn de urmat. Iti urez mentinere usoara si sa te bucuri de noua viata :))))

  9. 9
    Alina

    Felicitari! tocmai ai devenit inspiratia mea!

  10. 10
    schmetterling

    mamma mia! genial ! felicitari pentru vointa si pentru rezultate, esti un model demn de urmat !

  11. 11
    cosmina

    am ramas cu gura larg deschisa ,nu mi vine sa cred.Deci totusi SE POATE SLABI DESTUL DE MULT CU VOINTA SI ORGANIZARE TREBUIE DOAR SA VREI. FELICITARI TIE DIN TOT SUFLETU1!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!ESTI DEMNA DE TOT RESPECTU!TOT GK TALE LE CAM AM DE DAT JOS SI EU SI IN FIECARE ZI ZIC ”INCEP DE MIINE SI MIINE TOT ASA PINA AM AJUNS LA 80 DE KG AM DOAR 1,54 INALTIME ‘SINT ROOOTUNDA ESTI UN SUPER EXEMPLU FELICITARI

  12. 12
    Fudokanca

    esti superba Alina…ma tot uit la poze cat de schimbata esti)))bravooo

  13. 13
    leila87

    Felicitari, uite ca se poate dar cred k trebuie sa iti doresti din tot sufeltul si multa ambitie ,inca o data felicitari esti tare draguta

  14. 14
    Anca

    Felicitări! Eşti un exemplu bun de urmat.
    Aş dori să te întreb dacă în urma acestui regim alimentar nu au apărut dereglări hormonale, căderea părului?

  15. 15
    cory

    Felicitariiii!!!
    Esti o forta, ma bucur ca exista asa ceva….

  16. 16
    oriana

    Bravo Alina, ma bucur nespus pentru tine si sper ca la sfarsitul anului sa tin capul sus si cu mandrie sa pot spune am reusit!

  17. 17
    Ras_cristalin

    Felicitari din suflet, esti cel mai bun exemplu ca se poate :)

  18. 18
    cristina

    felicitari!
    esti un exemplu pentru noi toate
    iti doresc numai bine si sper sa nu mai depasesti niciodata greutatea dorita de tine! :*

  19. 19
    miner

    felicitari alina.eu nu am asa de multe kg de dat jos dar nu am ambitie dar de cand team vazut pe tine am inteles ca se poate.o sa incep si eu sa tin o cura de slabire desi serviciul nu imi acorda prea mult timp.multumesc pt optimism.

  20. 20
    mirela

    Buna seara tuturor !Va rog ,daca stie cineva sa imi spuna ,de ce atunci cand mi-e pofta sa maninc ceva si ma abtin,mi se face f rau,ametesc si chiar ma doare in piept?Credeti ca sufar de vreo boala,ar trebui sa merg la medic pt.asta?As vrea si eu sa slabesc niste kg dar din acest motiv nu pot.Va multumesc pt raspuns si va doresc mult succes!

  21. 21
    Elena Grigore

    Dragele mele Slabute, sunt extraordinar de mirata cum nu am dat de voi pana acum.Si eu am incercat in urma cu o jumatate de ora sa ma inscriu la ,,clubul vostru,, si nu am reusit.Felicitari fetelor slabute, felicitari Alina m/a impresionat mult aventura ta cu slabitul.Initiativa este de milioanesi ii felicit pe cei carora le/a venit ideea cu infiintarea acestui forum. Bravo!!!Succes tuturor Sabutelor si voi mai incerca sa ma inscriu si eu.

  22. 22
    slabuta

    Buna ziua Elena si bine te-am gasit in familia noastra mare a slabutelor. :)

    Te va contacta cineva din partea Slabute.ro ca sa te ajute cu inregistrarea, in cazul in care inca nu ai reusit acest lucru. :)

    O zi buna. :)

  23. 23
    slabuta

    Buna Mirela. :)

    Recomandarea mea este sa mergi la un doctor, s-ar putea sa fie vorba de niste carente sau sa fie niste reactii la nivel psihologic. In orice caz nu este normal sa ai astfel de stari.

    Multa sanatate si te asteptam cu vesti bune. :)

  24. 24
    Alina

    Buna Alina! Felicitari pentru rezultatele demne de urmat. Aseara ma ratacisem in fel si fel de diete si pareri si…dintr-o data… am intrat pe site-ul acesta si am dat fix peste povestea ta…si….wow…m-ai cucerit! Trebuie sa recunosc ca intr-adevar m-ai impulsionat si mi-a incoltit ideea ca am sa reusesc si eu, trebuie sa reusesc! Asa ca… sper ca in curand sa ma mandresc si eu cu rezultatele mele. Te pup si felicitari inca o data! PS. Succes in continuare!

  25. 25
    Mitzik

    Draga Alina…am citit randurile tale si nu pot spune decat ca esti o luptatoare….Dai dovada de o vointa greu de egalat.Promit ca o sa te am in gand de fiecare data cand voi avea pofta de prajituri , de o mancarica de casa cu paine sau de o Cola…..

  26. 26
    Adinutza C

    Felicitari Alina!Esti intr-adevar un exemplu!Citind povestea ta ma simt si eu motivata sa incep sa fac ceva pentru a slabi.Eu nu am chiar mult de dat jos dar pana acum mi-a lipsit ambitia de a face ceva concret,nu am reusit sa ma tin de un program anume.Sper sa reusesc si eu sa ajung la greutatea dorita!Felicitari inca odata!

  27. 27
    Bubu

    Buna slabutzelor!sincer kiar imi place povestea asta,bv tie k ai slabit Alina.eu am de slabit 40 de kg dar n am pornire sau mai bn zis vointa.acum sunt departe de tara duc o viata monotona gen munca_casa,sportul nu prea mi place…etc.in august voi merge in tara si as vrea sa slabesc pana atunci.ma puteti ajuta cu o dieta sau ceva sfaturi?multumesc.va pup:*

  28. 28
    ionela

    Alina, toate felicitarile si tot binele din lume!

  29. 29
    mitch

    Esti extraordinara! Am ramas placut surprinsa cand te-am vazut! Extrem de putine persoane reusesc perfomanta pe care ai reusit-o tu, adica 105 kg e o greutate la care respectul de sine, vointa, motivatia, etc sunt greu incercate…dar ma bucur ca mai exista persoane care cred si in altceva in afara de venerarea propriului stomac…

  30. 30
    Alina82

    Salve fetele!
    Uff mai rar citesc mesajele de aici pt k bantui mult prin forum.Va multumesc tuturor pt felicitari.Mirela scumpa incearca sa mergi totusi la medic ar putea fi o problema medicala sau asa cum ti-a spus si Slabuta ceva psihologic.Iar pt restul fetelor sfatul meu este…nu cautati diete minune pt k ele nu exista.Cititi despre nutritie,despre diverse diete sanatoase si gasiti-va calea spre silueta dorita.De putut se poate am demonstrat-o eus i multe alte fete de pe site ahhh si stati cat mai mult alaturi de slabute…fetele va vor ajuta cu informatiile de care aveti nevoie si vor sti sa va ridice moralul atunci cand e nevoie sau sa va traga de urechi cand gresiti:)

  31. 31
    MARIANA VOICU

    Fara cuvinte.tot ce pot spune…BRAVO ! cam atat am si eu de dat jos dar nu ma vad abia am dat jos 8 kg

  32. 32
    clumi

    si eu mi-as dori ambitia ta insa dulciurile si faptul ca nu-mi place sportul ma termina, ma inving.Bravo! Mi-e groaza sa incep si tot aman dar pana la vara as vrea sa dau ceva jos.Nu stiu ce dieta sa tin.Astept sfaturi de la slabute cu experienta.

  33. 33
    Ana teslariu

    Felicitari! si eu am de dat tot cam atatea kilograme doar ca nu reusesc sa fac sport deloc.Nu am vointa probabil dar de slabit vreau si eu sa slabesc, sper sa reusesc acum ca am descoperit site-ul slabutelor.Sper sa ma motiveze mai tare si sa ma inving pe mine si poate ajung si eu ca tine.Din nou felicitari si tine-o tot asa!

  34. 34
    Alina82

    Mai fetelor e clar k dak aveam 105.8kg si eu mancam dulciuri in nestire…nu eram o fana a sportului…dar la cei 28 de ani ai mei eram obeza grad 1…asa k am zis Alina ori te lasi de mancat prostii si te apuci de dulciuri…ori o sa ajungi la 40ani sa nu te mai poti misca pt k o sa ajungi la 200kg…asa k nu mai fiti pesimiste si faceti ceva pt voi…dak eu si multe alte fete de aici au putut slabi si voi puteti…e drept k e nevoie de ceva sacrificii…de strans din dinti…dar merita din plin efortul:)

  35. 35
    rozeta

    Buna Alina82,Mi-as dori tare mult sa am ambitia ta ,chiar si la varsta mea sa dau macar o parte din kg jos.Arati fff bine si esti un model de urmat.

  36. 36
    cristiana

    No coment , ai o ambitie fantastica bravo multe multe felocitari din partea mea , mi-as dori si eu sa slabesc macar 10 kg , dar nu am ambitie ,inca o data bravo

  37. 37
    dodicu

    cam cate calorii consumai intr-o zi? aproximativ

  38. 38
    daniela

    esti unexemplu ca se poate , doar ca iti trebuie putina determinare si un moment in care sa te simti cat mai neplacut posibil ca sa iti dai seama ca TREBUIE.multumesc pentru impartasirea experientei.

  39. 39
    rozeta

    Draga Alina82,eu sunt rozeta,si sunt si eu ialomiteana ca si tine,ceva mai sus de SLOBOZIA,din FRATILESTI ,iar acum locuiesc in Bucuresti de vreo 43 de ani.M-am inscris aici poate dau ceva kg jos,tare mi-as dori sa am ambitia ta la varsta mea.Sper sa putem comunica si incuraja,mai ales ca fiica mea m-a convins sa ma inscriu aici.PUPICI

  40. 40
    simona

    felicitari si iti multumesc pentru ca ma ajuti fara sa stii:)…sunt la dieta ,pentru ca am 8 kg in plus si de cate ori sunt tentata sa cedez …citesc interviul tau si-mi revin :)))iti multumesc !:)

  41. 41
    simona

    felicitari pt ca ai reusit sa slabesti atat,am ramas uimita.eu ma chinui de ceva luni sa dau jos 10 kg si am reusit doar 5 pana acuma,tie nu tia ramas asa pielea lasata?k am vazut la tv multe cazuri in care multi se operau din cauza asta si nici eu nu vreau sa patesc asta si de aia team intrebat,sper sa nu te deranjeze intrebarea.Oricum felicitari inca o data si esti un exemplu bun pt toate femeile

  42. 42
    Alina82

    Salve Simona!!
    Ma bucur k te ajut…fara sa stiu:)
    Pielea nu mi s-a lasat decat f putin pt k am facut mult sport:)
    Fetele cum eu dau rar pe aici dak vreti sa vb va astept la mine in jurnal dak dati click pe linkul de la finalul interviului va duce direct la mine in casutza…akolo ma gasiti mai mereu si asa va pot raspunde la toate curiozitatile:)

  43. 43
    micuzza

    felicitari,ai avut ambitie si ai reusit!eu am 14 kg in plus,si nu-mi doresc decat sa scap de ele,deoarece mi-am pierdut increderea in mine,sotul meu nu mai are ochi pt mine,tot timpul cand mergem pe strada impreuna eu sunt invizibila ,nu are ochi decat pt fetele slabe de pe drum,cu toate ca i-am adus pe lume un copil,sarcina care m-a schimbat total.vreau sa redevin ceea ce am fost,nu pt el ,ca nu merita,ci pt mine!sunt noua la “slabute.ro”dar scopul meu e precis,si anume sa slabesc,sa fiu din nou sigura pe mine!!inca o data FELICITARI!!!

  44. 44
    andrada

    Te admir!Cu o vointa ca a ta,putem muta si muntii din loc.Bravo!

  45. 45
    anamaria11

    ma bucur pt tine foarte bine ca ai avut ambitie as vrea sa-mi dai si mie regimul tau pwp

  46. 46
    HALAS RODICA

    felicitari am ramas fara cuvinte vei fi modelul meu desi as putea sa-ti fiu mamica dar pt mine nu conteaza trebuie sa reusesc vreau sa slabesc 25 kg doamne ajuta inca o data felicitari

  47. 47
    crenguta84

    Bravo tie! Lupta in continuare,sa ramai la fel de silueta!

  48. 48
    florbv

    foarte tare.felicitari!!si eu am inceput un nou stil de viata in urma cu 7luni.daca nu as fi vazut rezultatele la mine poate nu as fi crezut.de la 125kg am ajuns la 90,si aici vreau sa ma mentin,cu alte cuvinte se poate,trebuie doar sa vrem,iar sportul practicat a fost mersul pe jos.multa bafta celor care vor sa urmesze o cura de slabire sau bine spus ,un nou mod de viata.Felicitari inca odata Alina.

  49. 49
    alina87

    super tare.si eu am 105 kg si nu stiu ce regim sa tin.ma poti ajuta si pe mn te rog,tinand cont k u ai slabit atat.ce sa fac,ce sa mananc?astept un rasp de la tn.multumesc si bafta in continuare.

  50. 50
    mihaela

    Esti grozava draga mea, esti demna de toata admiratia, eu am 83 de kg la cei 40 de ani ai mei si 1.73 inaltime. Am avut aproape 90 de kilograme mai exact 87 si sincer….m-am speriat. Am renuntat la fumat si intr-un an, am ajuns sa cantaresc cu 18 kg in plus. Am dat de Clubul slabutelor cautand o dieta cat mai sanatoasa pt. a scapa de greutatea acumulata. Stiu cat de greu ti-a fost sa renunti la toate bunatatile si ispitele culinare, eu in 3 saptamani am scapat de 4 kg, trebuie sa ai o ambitie de fier, bravo iubita mea, tine-o asa sa nu mai ajungi mai piu…cum zic italienii la greutatea aceea !

  51. 51
    elena

    buna.e uimitor cat ai slabit.eu am 20 de ani.1.68 si 76 de kg si as vrea sa slabesc,desi ma simt bine si asa in pielea mea,am fost mai slaba,dar de cand am ajuns la fact mananc noaptea pentru ca ziua nu prea am timp,si mananc nesanatos.am o intrebare pt tine:cum arata corpul tau,si ma refer la piele?ce s-a intamplat cu surplusul de piele?asta ma sperie foarte mult.sa slabesc si dupa sa am pielea atarnata.daca combin un regim nutritionist cu sport am sanse sa am o piele urata dupa?vergeturile nu ma sperie,pt ca deja am,dar pielea lasata ar fii ceva ce nu imi doresc.ast un rasp.multumesc mult.:)

  52. 52
    vreau si eu sa slabesc

    as vrea si eu sa slabesc si nu stiu cum sa fac.am, citit ce ai scris tu pe acest site si am ramas cam socata cand am vazut ce mult ai slabit.as vrea sa ma ajuti si pe mine daca te rog.deja sunt disperata ca sa slabesc.multumesc

  53. 53
    laura1117

    buna.e ….fara cuvinte,felicitari!si eu tre sa slabesc neaparat si nu prea stiu cum sa incep desi toata viata am fost plinuta si mereu am tinut cure de slabire.dupa doua operatii de cezariana am 98 de kg,1.65 inaltime si 30 de ani.te rog sa imi dai niste retete,meniuri care sa ma ajuta.fiind familista mi-e tare greu ca tre sa fac papa pt copii si sot insa imi doresc tare mult sa reusesc.multumesc si felicitari.

  54. 54
    Alina82

    Salve fetele si multumesc pt aprecieri.Meniurile mele sunt salvate pe site dar asa cum spuneam si in interviu eu nu cred in dietele general valabile.Nu stiti de unde sa incepeti?Incepeti prin a citi cate ceva despre nutritie,despre alimente si combinarea lor si dupa faceti-va propria dieta in functie de timpul si obiceiurile voastre.
    Elena pielea mea arata ok…adik nici ferma k la 15ani nu este dar tinand cont k am slabit 44kg nu atarna nik…cu o dieta adecvata,sport si cremuiala ai sanse f mari sa iti pastrezi pielea intacta mai ales k tu nu ai avea de dat jos decat vreo 15-max 20kg:)

  55. 55
    anairdaa

    buna.felicitari ai avut o vointa de fier si ai reusit.si eu ma lupt cu kilogramele am avut 100.2 si am ajuns la 83.9 am reusit sa slabesc 16.3 kg .initial am zis sa slabesc macar 10 kg dar cand am vazut ca se poate mi-am zis ”tot inainte”.e foarte greu stiu ce inseamna dar merita ,le doresc tuturor succes in lupta cu kg,iar tie inca o data felicitati.pup

  56. 56
    rose rose

    Felicitari! Am ajuns si eu la aceeasi concluzie si anume sa ne facem un regim alimentar de viata si care sa ni se potriveasca…nu o dieta stricta dupa care sa o iau de la capat. Si pe mine tot cartea Mihaelei Birlic m-a ajutat sa-mi formez un stil de alimentatie sanatos si care sa dea roade. Slabesc incet dar sigur si frumos. Ma bucur sa vad ca sunt si alte persoane care au rezultate bune adoptand aceeasi metoda sanatoasa si nu curele de slabire nesanatoase.
    Bravo inca o data si tine-o tot asa!

  57. 57
    simona

    buna din nou:)as vrea sa te intreb ce parerea ai despre medicamentele pt slabit?tu ai luat ceva?eu desi am slabit 7 kg mancand sanatos(zic eu)acuma ca vine vara as vrea sa dau jos mai mult,si sport fac dar 20 de minute zilnic plus treburile prin casa:)am 60 kg dar nu-mi place deloc !!!cateodata ma simt bine k am slabit dar cateodata ma simt descurajata ca dupa parerea mea nu se vede ca am slabit,deloc.scuze ca ti-am scris atat dar pe mine ma uimit mult cu ai slabit tu si mi se pare ca esti persoana potrivita sa-mi dai ceva sfaturi,ms:*

  58. 58
    oana

    sunt disperata sa mai dau jos 10 kg ma chinui de 6 luni si nu reusesc .ma poate ajuta cineva cu un regim ceva????

  59. 59
    HORINCARSIMONA

    DA SI EU AM SA VA SPUN POVESTEA MEA AM INCERCAT MULTE CURE DE SLABIRE CELE MAI MULTE CU MEDICAMENTE DAR FARA SUCCES CHIAR DACA DAM JOS 5-6 KG PUNEAM LA LOC DUBLU PINA LA 1 02 2011 ATUNCI AM HOTARIT CA TREBUIE SA INCEP O CURA DINOU AM AJUNS LA 93 KG SI IMI ERA FOARTE GREU SA FAC ORCE MAI ALES CA AM SI UN ASTM BRONSIC DE 20 ANI ADICA DE LA VISTRA DE 19 ANI . AM INCEPUT CU O CURA DE DETOXIFIERE ZIUA 1 LEGUME ,2LACTATE DEGRESATE , 3 CARNE DE PUI SAU PESTE LA GRATAR ,4 MERE .AM TINUT DOUA REPRIZE SI AM DAT JOS 5 KG AM CONTINUAT CU MINCARURI FARA PREA MULTE CALORII FARA PRAJELI DULCIURI SI PIINE DELOC LA LA 1 IUNIE AM AJUNS LA 68KG MA SIMT FOARTE BINE MAI ALES CU ASTMUL SI INCERC SA MA CONTROLEZ TOT TIMPUL CE MANINC CHIAR NU ESTE GREU SUCCES TUTUROR DAR SA STITI CA TREBUIE VOINTA LA INCEPUT CURAJUL IL AI CIND VEZI CA SCAZI IN FIECARE ZI.

  60. 60
    Carmen

    Am ramas uimita de vointa slabutelor care au avut aceste uimitoare rezultate ,cel putzin Alina 82 este fantastica!!Felicitari si sa le ajute Dumnezeu sa nu recidiveze si sa se mentzina asa toata viatza!
    Eu sunt intr-un mare impas la acest capitol si nu pot sa ma motivez si totul porneste de la scufitza!Cat acolo nu este totul in ordine nu potzi avea rezultate pe nici un plan !!Dupa ce am slabit cam 18 kg am dat frau liber lacomiei si nesimtzirii si am ajuns de unde am plecat poate chiar mai rau ,iar acum nu ma mai pot monta sa o iau de la capat !Dupa ce slabesc 2=3 kg incep iarasi sa mananc ca de frica mortzii !! Nu stiu ce m-ar mai putea ajuta si cine pt ca daca nu ma ajut singura de ce altcineva ar avea succes cu mine !!!???
    Ma bucur mult ca exista comunitatea slabutzelor . unde nu rade nimeni de tine si potzi macar sa-ti spui oful !!
    Pupici multzi si muuuuuuuult Succes tuturor slbutzzelor in lupta cu kg !!

  61. 61
    JP

    from fatty to hottie

  62. 62
    deadcountess

    Bravo Alina, felicitari! La rezultatele tale slabuta anului 2011 e prea putin spus. Esti slabuta secolului :)

  63. 63
    diana

    Bravo!!!!!! Pai exemplu tau nu face altceva decat sa ne incurajeze. Bravo!!!

  64. 64
    Madalina

    Vreau sa te felicit din suflet ptr ce ai realizat.Este o adevarata REALIZARE.
    Si eu am inceput lupta crancena cu kg in plus si sper sa ma ajute D zeu sa reusesc pana la capat.Am multe kg de pierdut dar zic eu ca , cu multa ambitie si perseverenta am sa reusesc.
    Inca odata felcitari.

  65. 65
    aure

    Ceea ce ai reusit tu sa faci este o perfotmanta. Ai nevoie de multa tarie de caracter pentru a reusi. Felicitari!

  66. 66
    florentina

    ceea ce ai reusit tu este o realizare extraordinara si o dovada a faptului ca esti o luptatoare cu o vointa iesita din comun Felicitari si putere pentru a-ti pastra in continuare disciplina pe care ti-ai impus-o.
    Felicitari!

  67. 67
    maria

    Felicitari!Esti superba.Ma bucur pentru tine :)

  68. 68
    Marnie

    Arati miiiiinunat!

Scrie o părere

Dacă vrei să discuţi mai multe despre stilul de viaţă sănătos şi alimentatia corectă, intră pe forum!

Calculator nutriţionalFan Slăbuţe!Susţine Slăbuţe!Top SlăbuţeSlabute TV
Ultimele articole
Ultimele comentarii
Ultimele subiecte în forum
  • 4
    stefs, 23 apr 2020 11:09:57
    Bineinteles ca n-am dus-o la capat si bineinteles ca am cazut iar ...
  • Căsuta slăbuțelor active
    butterfly30, 18 mar 2020 16:01:15
    Buna, fetelor! Pentru ca jurnalele oe grupe de vrasta, stil de dieta, ...
  • #Slabesc!
    lonely, 06 feb 2020 14:51:09
    Buna ziua, Deschid o noua pagina de jurnal - cel vechi era prea ...
  • Twisty’s Diary.
    Twisty, 17 ian 2020 13:52:57
    Hey!Buna! >:D< Din pacate vechiul meu jurnal zace prafuit in arhiva asa ca ...
  • Îmi caut forumul pentru grupa mea de slabute
    Zori de zi, 07 ian 2020 20:11:09
    Buna seara! Nu i nici o slăbuță intre 80 și 90 de ...
 Mesajele slăbuţelor
Se încarcă mesajele...
Poziţionare:
Am slabit..., Interviuri, Promo (180 / 428)


Cred ca macar o data fiecare dintre noi si-a pus aceasta intrebare: "De ce nu reusesc sa slabesc?" Hai sa descoperim si sa analizam impreuna aspectele negative care te-ar putea impiedica in drumul catre slabuta ...