Calorii Slăbuţe Cursuri pictura, desen, modelaj, istoria artei
Sunt ResposnabilCalculator nutriţionalSusţine Slăbuţe!Concurs Slăbuţe!Slabute TV

Alynacrystyna – Slabuta 2011

Am slabit..., Dieta Rina 90, Interviuri, Promo


Marina Capaţîna (Slăbuţa), Iniţiatorul mişcării pentru stilul de viaţă sănătos din România, Iniţiatorul Primei Petiţii Naţionale Pentru Dreptul la o Viaţă Sănătoasă, Artist Vizual, Co-Fondator Slabute.ro

Alynacrystyna – Slabuta 2011, articol scris de catre Slăbuţa

Alynacrystyna este o slabuta cunoscator in comunitate, foarte atenta cu slabutele noi, o mamica tanara si frumoasa din gasca slabutelor Rina. De asemenea, este a patra slabuta din Generatia Slabute 2011.

Va invitam sa cititi povestea ei de succes.

Noi ii dorim mentinere usoara si sa ramana mereu slabuta! :)

Spune-ne cateva cuvinte despre tine si ce iti place sa faci in timpul liber?

Buna slabutelor!

Ma numesc Alina, am 26 de ani si sunt din Alba Iulia. Sunt mamica de fetita, se numeste Amalia si are 3 anisori.

In timpul liber ies cu Amalia la plimbarica (imi place sa ma plimb) in parculetul de joaca… iar timpul ramas mi-l petrec cu slabutele.

Cum ai aflat de comunitatea “slabutelor”?

Sincer… din intamplare.

Cautand dupa o metoda cat mai eficienta si mai sanatoasa pentru a scapa de kilogramele in plus am dat peste aceasta comunitate si am hotarat sa ma inscriu si eu.

Ce inseamna pentru tine Slabute.ro?

Pentru mine aceasta comunitate inseamna foarte mult… aici am gasit ceea ce cautam… multe informatii utile despre un stil de viata sanatos dar si un numar mare de slabute, gata oricand sa te ajute in tot ceea ce ai nevoie.

Aici, datorita dietei pe care am urmat-o, am avut placerea sa cunosc niste fete extraordinare, care in timp au ajuns sa imi fie mult mai mult decat colege de “breasla”… au devenit prietenele mele scumpe si dragi. Va iubesc fetelor!  :)

Faci parte din generatia Slabute 2011.

Visul tau de a deveni o slabuta s-a realizat in acest an. A meritat efortul pe care l-ai facut? Esti multumita de noua ta silueta?

Nu pot spune ca am facut un efort, din contra, dieta pe care am tinut-o nu a fost chiar dieta, a fost o schimbare spre stilul de viata sanatos si spre o alimentatie cat mai corecta si sanatoasa si m-a ajutat foarte mult sa ajung unde vreau, la silueta pe care mi-o doream.

Inca mai am putin de munca, dar sunt foarte multumita de rezultatele de pana acum.

alynacrystyna inainte dupa Alynacrystyna   Slabuta 2011

Cate kg ai avut de slabit?

Initial am vrut sa slabesc 5 kg, iar apoi m-am ambitionat si am stabilit un nou target. In total am slabit 8 kg.

In cat timp ai slabit aceste kg?

In 3 luni.

Ce impact a avut Slabute.ro asupra stilului tau de viata si a celor din jurul tau?

M-a facut sa constientizez cat de mult conteaza un mod de viata sanatos si o alimentatie echilibrata, bazata pe alimente sanatoase.

Ce anume te-a facut sa constientizezi ca trebuie facuta o schimbare?

Nu mai eram multumita de mine si aveam o alimentatie foarte dezechilibrata. Observam cum imi creste burtica… cum colaceii ieseau peste pantaloni… si cand ma uitam in oglinda simteam cum o iau razna; plus, ca tot timpul am vrut sa scap de acele 5 kg propuse initial si nu reuseam nicicum.

Ce dieta ai urmat?

Dupa mai multe cercetari pe site, dupa ce am citit mai multe diete, pentru mine cea mai potrivita a fost dieta Rina’s 90.

Ai avut momente in care ai vrut sa renunti la slabit?

Nu, nu am avut, pentru ca eram sigura de ceea ce vreau. Si daca as fi avut, fetele ar fi fost alaturi de mine si nu m-ar fi lasat sa renunt.

Cat de mult a contat suportul pe care l-ai primit in procesul de slabire?

Foarte, foarte mult. Eu am avut alaturi de mine fetele mele dragi, care tot timpul m-au sustinut, incurajat si nu m-ar fi lasat pentru nimic in lume sa clachez.

Conteaza foarte mult sa stii ca cineva te sustine si te sprijina in momentele acestea, care pot trece si foarte greu.

Daca iti era foame la 11 noaptea sau la 4 – 5 dimineata si nu te ajuta un pahar cu apa, ce faceai?

Sincer nu am avut momente de genul acesta. Imi planificam mesele in asa fel incat sa nu mi se faca foame, iar datorita faptului ca dieta Rina este destul de permisiva, mancam suficient de bine la fiecare masa.

Cum te-ai “luptat” cu pofta de dulce?

Nu… aici chiar nu am avut probleme… imi permiteam o masa de dulce o data la 3 zile. :)

Ce sport te-a ajutat cel mai mult, cat de des practicai sportul (ori/saptamana), cat dura o sedinta de sport (minute/zi) si care era programul tau de sport pe parcursul unei saptamani?

La inceput practicam doar saritul corzii de 3-4 ori pe saptamana (30 min/zi), dar, mai tarziu, am inceput slim in 6 si recent hip hop abs.

Acum practic sportul de 5-6 ori pe saptamna, cate 1 ora/zi.

Ai facut masaj anticelulitic sau alte tratamente corporale?

Sincer, nu. :)

Acum mananci orice?

Nu. Nu vreau sa stric tot ceea ce am obtinut pana acum si sunt atenta ce si cat mananc. In plus, deja m-am obisnuit cu acest tip de alimentatie.

Care este mancarea dietetica preferata?

In cadrul regimului pe care l-am urmat, se incadrau si pastele… deci fara paste cu sos de rosii nu as putea rezista (fetele cred ca nici macar nu o sa citeasca raspunsul la aceasta intrebare pentru ca deja il stiu, le-am terorizat cu pastele mele). :)

Care este mancarea nedietetica pe care nu ai putea niciodata sa o refuzi, nici chiar in timpul unei cure de slabire?

Probabil daca as fi tinut o dieta mai stricta, raspunsul ar fi fost unul favorabil dulcelui, dar, cum mi-am permis o data la 3 zile sa am o masa de dulce… atunci nu cred ca am vreo mancare pe care sa nu o pot refuza… mi-am permis sa mananc aproape orice. :)

Ce sfaturi de alimentatie le-ai putea da celor care vor sa slabeasca? (din experienta si cunostintele tale)?

Toate cele 3 mese ale zilei sunt foarte importante si nu trebuie sarit peste niciuna dintre ele.

Renuntati la sucurile acidulate, prajelile, fast-food-ul; orientati-va catre o alimentatie cat mai sanatoasa care sa cuprinda toate categoriile de alimente. Nu trebuie renuntat la anumite alimente si legume atat timp cat sunt combinate corect.

Organismul nostru are nevoie atat de proteine cat si de carbohidrati, dar mai ales de vitamine,… chiar si dulcele are rolul lui (daca este un “dulce” sanatos, consumat atunci cand trebuie si nu in cantitati exagerate).

Inainte de a va apuca de o dieta, cititi cu atentie si alegeti ceea ce vi se potriveste cel mai bine, fiecare organism este diferit si reactioneza altfel. Ceea ce i se potriveste unui om, poate sa nu i se potriveasca celuilalt.

Beti cel putin 2 litri de lichide zilnic.

Faceti sport, cel putin 30 min/zi… este esential!

Si cel mai important – daca ati inceput lupta, nu abandonati, chiar daca mai gresiti, cel mai important lucru este sa fiti constiente de greseala facuta, sa nu o repetati si cu mult mai multa ambitie sa terminati ceea ce ati inceput!

Discuta cu Alynacrystyna in comunitate

Jurnal Alynacrystyna

Mai cititi si...

  • David – Slabuta 2011
    David (Vidia) este o mamica din casuta slabutelor peste 30 de ani si a doua slabuta din Generatia Slabute 2011. Este o slabuta cu vechime in comunitate, o fire ambitioasa, puternica, frumoasa si o mama-exemplu.
  • Somebody – Slabuta 2011
    Somebody (Marcela) este o slabuta cu vechime in comunitate, o mamica tanara si frumoasa din gasca slabutelor Rina. De asemenea, este a sasea slabuta din Generatia Slabute 2011. Va invitam sa cititi povestea ei de
  • Kamyy – Slabuta 2011
    Kamyy este o slabuta cu vechime in comunitate, o mamica deosebit de ambitioasa, care a reusit sa slabeasca un numar foarte mare de kilograme – 32.5. De asemenea, este a cincea slabuta din Generatia
  • Gavris camy – Slabuta 2011
    Gavris camy face parte din gasca slabutelor – peste 30 de ani. De asemenea, este a opta slabuta din Generatia Slabute 2011. Va invitam sa cititi povestea ei de succes. Noi ii dorim mentinere usoara si sa
  • Adina14 – Slabuta 2011
    Adina14 este o slabuta cu vechime in comunitate. Este o sustinatoare dedicata comunitatii Slabute, care ajuta cu multa rabdare fetele noi, este o slabuta-exemplu si, de asemenea, este a noua din Generatia Slabute 2011. Va invitam

27 păreri despre “Alynacrystyna – Slabuta 2011”

Pagini: « 3 2 [1] Toate părerile

  1. 10
    mihaela

    Buna seara fetelor.ma numesc Mihaela am 21 de ani si a s dori sa slabesc,am 1 64 m si 64 de kg .incerc de mult sa slabesc dar nu reusesc ,incerc sa slabesc m ai mult la solduri dar nu am reusit niciodata.va rog din suflet sa ma ajutati.va multumesc si astept sfaturile voastre.

  2. 9
    vasile nicoleta

    BUNA FETELOR AM 35 DE ANI SI 88 DE KG 1 76 CM TREBUI SA SLABESC AM GRASIME LA FICAT SI TREBUI SA SLABESC NEAPARAT AM NEVOIE DE VOI SA MA INCURAJATI SI SA MA AJUTATI CU MENIURI SANATOASE SUNT MAMA A DOI COPII O FEMEIE ACTIVA LUCREZ IN MENAJ FAC SI SALA DE CITE ORI POT SI SAUNA UMEDA NU PREA POT SLABI ASA CUM MA ASTEPTAM IN URMA CU UN AN AM TINUT REGIMUL DUCAN AM SALBIT 10KG DAR LEAM PUS LA LOC VA MULTUMESC

  3. 8
    silviana

    In aceasta dimineata v-am descoperit. Felicitari Alina pentru ambitia, curajul si perseverenta ta. Dupa Kamy, este al doilea articol citit si cred ca ma ambitionati si pe mine. In aceasta dimineata mohorata, ploioasa , cerul apasator, frig si tot tacamul…incerc sa fac ceva pentru mine. Dupa o noapte in care m-au durut toate oasele , culcat la 4 dim – trezit la 9, sper sa gandesc corect.Am 1,60 inaltime, 77kg si 56 ani(pe o hartie doar…in rest am 36 ani:) ) . Sedentarismul , varsta, medicatia, m-au adus in acest stadiu de care imi este rusine. Sper sa nu abandonez. O zi buna si bafta in continuare tuturor fetelor.

  4. 7
    amatm

    felicitari ALINA !!!!!ambitia isi spune cuvantul,bravo!

  5. 6
    floriana

    felicitari >:D< sper sa ajung si eu macar la greutatea de la care ai pornit :(

  6. 5
    rozeta

    Buna Alinuta.Felicitari,arati fff bine.

  7. 4
    schmetterling

    arati super alina ! felicitari ! >:D<

  8. 3
    cysty88

    esti tare frate:P
    e sora mea si ma mandresc cu ea

  9. 2
    vikyfg

    Wow Alinuta Felicitari de rang :P:P pufosenie mica

  10. 1
    Mirabella1992

    Felicitari:):*

Pagini: « 3 2 [1] Toate părerile

Scrie o părere

Dacă vrei să discuţi mai multe despre stilul de viaţă sănătos şi alimentatia corectă, intră pe forum!

Calculator nutriţionalFan Slăbuţe!Susţine Slăbuţe!Top SlăbuţeSlabute TV
Ultimele articole
Ultimele comentarii
Ultimele subiecte în forum
  • Ultimul jurnal activ...
    ladyamneth, 05 feb 2024 19:26:51
    Hello fetelor, mai bantuie careva pe aici?
  • Jurnal comun slabute veterane
    LOREDANA99, 10 oct 2023 08:29:49
    Hello! Acesta este un jurnal comun creat pentru noi, "slabutele", care...nu ne ...
  • De la 126...in jos
    Oana, 13 mar 2023 16:33:18
    Buna ziua tuturor! Imi doresc sa tin acest jurnal pentru a ma ambitiona ...
  • Jurnal Zoë
    Zoe, 03 ian 2023 10:13:46
    Un an nou și, iată, un jurnal nou. Mai personal, poate. Mai mult ...
  • Journey to 35
    Q88, 03 oct 2022 13:46:14
    35 and feminine, smart and beautiful Am spus in jurnalul Fluturasei ca 1 ...
 Mesajele slăbuţelor
Se încarcă mesajele...
Poziţionare:
Am slabit..., Dieta Rina 90, Interviuri, Promo (168 / 429)


Varsta 50+ (caracteristici) Iata ca ai ajuns si la varsta menopauzei. Ovarele secreta tot mai putin estrogen. La aceasta varsta kilogramele in plus, pe langa probleme de sanatate, vor aduce si cativa ani in plus, ...