Drob de miel dietetic
1 Aprilie, 2010 Aperitive, Retete Pasti |
Drobul este o reteta traditionala romaneasca care nu trebuie sa lipseasca de pe masa noastra de Pasti.
Drob de miel dietetic
Ingrediente:
- maruntaiele de la miel (1 ficat, 2 rinichi, 1/2 plaman)
- 3 legaturi de ceapa
- 3 legaturi de marar
- 8 oua
- 1 lingurita de piper
- 1 lingurita de sare
- 2 linguri de faina integrala
- 1 lingura de unt
- 50 g ulei de masline
Mod de preparare:
- Se fierb maruntaiele de miel si se lasa la racit.
- Se toaca ceapa si se caleste in ulei de masline.
- Se toaca mararul marunt si maruntaiele racite se taie cubulete.
- Se amesteca cu ceapa calita, mararul tocat si 7 oua batute spuma la mixer.
- Se adauga sare, piper si 2 linguri de faina integrala si se amesteca totul bine.
- Se unge tava cu ulei de masline, se tapeteaza cu faina si se toarna compozitia obtinuta.
Mai cititi si...
- Lasagna cu spanac
Lasagna cu spanac (pentru 2 portii) Ingrediente: 500 gr spanac 1 ceapa 1 lingura ulei 1 catel usturoi sare, piper nucsoara rosii dintr-o conserva (850 ml) boia de ardei 1/2 lingurita oregano 1 lingura faina 250 gr branza de vaci 6 foi lasagna frunze de busioc Mod de preparare: Spanacul se - Stufat de miel dietetic
Stufat de miel dietetic Ingrediente: 1 kg de carne de miel 4 legaturi de ceapa verde 4 legaturi de usturoi verde 1 lingurita de sare 1 lingurita de piper 4 linguri de bulion de rosii 100 gr ulei de masline Mod de preparare: Curatati carnea - Pachetele cu spanac si branza
Ingrediente: Pentru aluat: 300 gr faina integrala 100 ml lapte 13 gr drojdie 1 lingura jumate ulei de masline – 30 ml 1 ou 1 lingurita otet de mere 1 praf de sare Pentru umplutura: 1/2 ceapa – 35 gr spanac congelat – 140 gr telemea light - Salata de spanac, Montignac Faza I
Reteta pentru faza I dieta Montignac, recomandata de slabuta Teodora Ingrediente: jumatate kg de spanac 2 fire de ceapa verde o legatura mica de marar proaspat ulei de masline otet sare Mod de preparare: Se spala bine spanacul. Se taie fasii. Se spala si se taie - Pizza cu ciuperci si fenicul
Ingrediente pentru 2 portii: Aluat 150 gr faina integrala 100 fr branza de vaci 1 lingurita praf de copt 3 linguri de lapte 2 linguri de ulei masline sare piper Umplutura 250 gr rosii sare piper 1 bulb de fenicul 50 gr champignon boia de ardei 1 lingura de ulei de