Chiftelute din soia, Montignac
27 Mai, 2010 Aperitive, Promo, Retete Montignac faza I, Retete lacto vegetariene, Retete post, Retete vegetariene |
Chiftelute din soia, a la Monti
Ingrediente:
- 100 gr soia granule
- 4 catei de usturoi – 15 gr
- 1 ceapa – 75 gr
- patrunjel – 9 gr
- 2 linguri ulei masline – 15 gr
- 2 linguri faina de naut – 17 gr
- sare, piper, boia dulce
Mod de preparare:
- Se prepara soia conform instructiunilor de pe pachet.
- Se stoarce de surplusul de apa si se amesteca cu ceapa si usturoiul dat prin razatoare, uleiul, patrunjelul, faina, piperul, sarea, boia dulce.
- Se formeaza chiftelute cu mana umezita si se pun in tava acoperita cu hartie de copt.
- Se da la cuptor ( incins deja).
- Cand se rumenesc pe o parte, se intorc pe partea cealalta si se mai lasa 10 min cu aproximatie.
Pofta mare!
Informatii nutritionale per 100 gr: Chiftelute din soia
Mai cititi si...
- Budinca cu urda, Montignac faza I
… pentru ca imi era pofta de ceva dulce am zis sa fac ceva care sa mearga la PL, ca doar urda e cu grasime… Ingrediente: ~400 g urda 6 oua esenta de rom coaja de portocala migdale sfaramate 3 linguri de - Chiftele de porc, la cuptor
Chiftelute de porc la cuptor (15 bucati) Ingrediente: 375 gr carne de porc tocata (din pulpa de porc, degresata) sare piper coriandru marar uscat, 1/2 lingurita 1 ou Mod de preparare: Se amesteca toate ingredientele de mai sus. Se umezesc mainile pentru a forma chiftelutele - Paine Montignac
Ingrediente: 410 gr faina integrala 1 plic drojdie uscata 300 ml apa calda 1 lingurita sare Mod de preparare: Drojdia se pune in apa calduta si se amesteca. Se lasa cam 15 minute. Apoi se adauga faina si sarea, si se amesteca - Rulada cu gem
Ingrediente: 4 oua 4 linguri rase fructoza ( aprox 35 gr) 2 linguri ulei de masline ( aprox 40 ml) 4 linguri faina integrala ( aprox 55 gr) 1 fiola esenta vanilie ( 10 ml) 4- 5 lunguri gem fara zahar Mod - Turte de quinoa
Ingrediente pentru 13-15 bucati: foto: livejournal.com 200 gr quinoa nepreparat 2-3 oua 1 ceapa 100 gr parmezan 4 catei de usturoi ceapa verde 100 gr fulgi de ovaz macinati 1/2 lingurita sare, piper dupa gust Mod de preparare: Quinoa se prepara conform indicatiilor de pe punga