Calorii Slăbuţe Cursuri profesionale de pictura
Sunt ResposnabilCalculator nutriţionalSusţine Slăbuţe!Concurs Slăbuţe!Slabute TV

Tarta cu branza de oaie, urda si spanac (Montignac faza I)

Ingrediente pentru 6 portii:

  • tarta urda spanac branza Tarta cu branza de oaie, urda si spanac (Montignac faza I)6 oua
  • 500 urda usor sarata
  • 200 branza de oaie sarata
  • 200 gr spanac congelat
  • o ceapa
  • 3 catei de usturoi

Mod de preparare:

  1. Se mixeaza toate ingredientele (ceapa si usturoiul facute in blender si apoi puse la oala cu spanacul la fiert).
  2. Compozitia se rastoarna intr-un vas de tarta yena si se da la cuptor pentru 30 minute.

Pofta buna!

Mai cititi si...

  • Cannelloni cu urda “Slabuta”
    Cannellonni (din grau dur) cu urda Ingrediente pentru 11 portii: Cannelloni din faina din grau dur – 250g Urda – 250g Oua proaspete – 95g (2 bucati) Sare de/pentru masa – 6g (1 lingurita) Lapte pasteurizat 2,5% grasime – 100ml Apa plata
  • Ardei umpluti cu carne, Montignac faza I
    Este o reteta de ardei umpluti pe care in nici un caz nu trebuie sa o ocoliti. Sunt foarte buni, dietetici si se potrivesc de minune pentru faza I Montignac. Ingrediente: 7 ardei 1/2 kg de carne tocata
  • Pizza fara aluat “Slabuta”
    Ingrediente pentru 4 portii: oua proaspete – 100 gr (2 bucati) mozzarella – 95 gr ciuperci champignon crude – 500 gr rosii – 150 gr ceapa verde – 15 gr marar – 20 gr sare de masa dupa gust piper negru dupa
  • Lasagna cu spanac
    Lasagna cu spanac (pentru 2 portii) Ingrediente: 500 gr spanac 1 ceapa 1 lingura ulei 1 catel usturoi sare, piper nucsoara rosii dintr-o conserva (850 ml) boia de ardei 1/2 lingurita oregano 1 lingura faina 250 gr branza de vaci 6 foi lasagna frunze de busioc Mod de preparare: Spanacul se
  • Tarta cu ciuperci si dovlecei
    Tarta dietetica cu ciuperci, dovlecei si branza Ingrediente (pentru 4 portii): Dovlecei – 540 gr Ciuperci champignon – 200 gr Ceapa – 130 gr Oua – 240 gr (4-5 bucati, depinde de marime) Telemea de bivolita – 130 gr Mod de preparare: Se

9 păreri despre “Tarta cu branza de oaie, urda si spanac (Montignac faza I)”

  1. 9
    Slăbuţa

    Buna Gee, :)

    Aceasta reteta poate fi incadrata in faza South Beach cu conditia ca branza de oaie sa nu fie foarte grasa.

    Frecventa cu care poate fi mancata, inclusiv si cantitatea, se stabileste in functie de restul alimentelor din meniu, depinde ce mananci in rest.

    Slabuta,
    (Marina)

  2. 8
    Gee

    Buna, slabutelor! De curand am facut si eu aceasta reteta, dar am incadrat-o in ‘South Beach’. Intrebarea mea este: cat de des si in ce cantitate pot sa mananc preparatul? As vrea sa dau jos macar cele 5 kilograme din Etapa 1.
    Va multumesc anticipat! Pupici

  3. 7
    Slăbuţa

    Buna Talana,

    Tarta nu este pe atat de calorica pe cat pare. In plus, conteaza nu doar numarul de calorii ci si sursa lor, in acest caz este vorba de o sursa sanatoasa. :)

    Daca ai posibilitatea sa gasesti urda si branza de oaie cu un procent de grasime de pana la 21% merge fara discutii pentru faza I South Beach.

    Slabuta

  4. 6
    talana

    Fetelor,eu am gatit aceasta tarta,este delicioasa, dar o mananc cu vinovatie(gandindu-ma cate calorii are )nefiind chiar sigura daca este OK la faza I dieta South Beach.Poate cineva sa ma lamureasca ? Vad ca este valabila si la Montignac,si la South Beach faza I,faza II si faza III.

  5. 5
    slabuta

    Informatiile nutritionale pentru aceasta reteta, autoarea retetei (Ioana slaba) nu le-a calculat, pentru ca in dieta Montignac nu se tine cont de calorii. :)

    Dar, la ochi, aceasta reteta se incadreaza cam aici: http://calorii.slabute.ro/calorii-buseu-spanac-urda-south-beach-faza.html

  6. 4
    IRINA

    ARATA DELICIOS!

  7. 3
    olimpia

    cate calorii contine?:D

  8. 2
    VAmedeea

    Gabi, reteta este Monti.
    In primul rand pt ca Monti nu interzice branzeturile cu zer, ci doar face referire la acestea ca sunt mai bine de evitat.
    In al doilea rand, daca gasesti urda scursa (si se gaseste in tara, mai greu in strainatate), nu vad care ar fi problema.
    Daca tu ai gasit in vreo carte de-a lui ca o interzice strict branza cu zer, te rog, spune-mi titlul si cartii si pagina.
    Eu am citit pana acum 4 carti de-ale lui, unele chiar de mai multe ori si nicaieri nu este o interzicere clara. La fel, si iaurtul are zer. Dar chiar il recomanda datorita fermentilor lactici vii pe care acesta ii contine.
    Te pup!

  9. 1
    Gabi

    Urda nu este monti. este facuta din zer, iar zerul este puternic insulinogen.

Scrie o părere

Dacă vrei să discuţi mai multe despre stilul de viaţă sănătos şi alimentatia corectă, intră pe forum!

Calculator nutriţionalFan Slăbuţe!Susţine Slăbuţe!Top SlăbuţeSlabute TV
Ultimele articole
Ultimele comentarii
Ultimele subiecte în forum
 Mesajele slăbuţelor
Se încarcă mesajele...
Poziţionare:
Aperitive, Promo, Retete Montignac faza I, Retete Montignac faza II, Retete South Beach faza I, Retete South Beach faza II, Retete South Beach faza III (206 / 464)


Fructele sunt un aliment sanatos, sunt o sursa de fibre, dar, cu toate acestea, trebuie "tratate" cu atentie. De ce?! Acest lucru il vei afla in expunerea de mai jos. Ce contin fructele? Apa Bineinteles ...