Rulouri cu pui, cammembert, ardei copt, invelite in jambon
20 Decembrie, 2010 Aperitive, Retete Craciun |
Ingrediente:
- ardei gras rosu dulce – 1 bucata
- cammembert – 150 gr
- file de pui – 250 gr
- sare, piper – dupa gust
- ulei de masline extravirgin – 1 lingura
- jambon – 5-6 felii subtiri
Mod de preparare:
- Ardeiul gras se pune pe un grill, se coace pana este gata.
- Se curata de pielita si se taie fasii subtiri.
- Fileul de pui se taie fasii, se sareaza, pipereaza dupa gust si se frige in ulei de masline (nu ardeti carnea, trebuie sa fie moale si fina).
- Carnea se raceste dupa frigere.
- Cammembert se taie in fasii lungi.
- Se ia folia de aluminiu, se aseaza cateva folii una peste alta. Se pun feliile de jambon, deasupra se aseaza bucatile de pui, cammembert si ardei copt in amestec, se preseaza putin, se ruleaza, colturile se indoaie si se da la frigider pentru 1 ora.
- Dupa, se scoate din frigider, se scoate folia si cu un cutit foarte ascutit se taie rondele.
- Se serveste imediat.
Pofta buna!
Informatii nutritionale Rulouri cu pui, cammembert, ardei copt, invelite in jambon
Mai cititi si...
- Rulada de curcan cu fructe uscate
Ingrediente pentru 8 portii: suc de lamaie – de la 1 bucata sare, piper negru – dupa gust caise uscate – 78 gr stafide aurii mari – 30 gr nuca – 22 gr mustar boabe – 2 linguri miere de salcam – - Ratatouille cu sos de iaurt si usturoi
O mancare ideala pentru masa de pranz sau cina. Ingrediente pentru ratatouille: 4-5 rosii 2 ardei grasi 1 vanata 2 dovlecei 1 ceapa 2 catei de usturoi piper proaspat macinat sare cateva fire de cimbru sau alta verdeata ulei de masline Ingrediente pentru sos de iaurt si - Rulada de porc cu ciuperci
Ingrediente: file de porc/pulpa de porc – 1.015 gr ciuperci champignon – 8-10 bucati ardei dulce uscat – 2 linguri usturoi – 5 catei paprika sare, piper negru – dupa gust Mod de preparare: Carnea de porc se taie cubulete, care se sareaza - Salata bulgareasca
Ingrediente: salata verde branza sau mozzarella oua fierte tari sunca de Praga rosii castraveti ardei galben ceapa verde masline negre sos vinaigrette sare piper Mod de preparare: Sunca de Praga se taie in fasii subtiri, branza sau mozzarella in cubulete si se pun intr-un castron mai maricel. Se taie ouale - Salata de Craciun cu pui
Ingrediente pentru 10 portii: piept de pui – 1 kg salata – 2 capatani ceapa verde – 1 legatura ridiche – 4 bucati medii ardei gras verde – 3 bucati ceapa – 3-4 bucati medii unt – 15-20 gr rodie – 1/2 bucata