Calorii Slăbuţe Cursuri profesionale de pictura
Sunt ResposnabilCalculator nutriţionalSusţine Slăbuţe!Concurs Slăbuţe!Slabute TV

Chec cu sparanghel, masline si rosii uscate la soare

Aperitive, Promo


Chec cu sparanghel, masline si rosii uscate la soare, articol scris de catre sherpika

Ingrediente

  • chec sparanghel Chec cu sparanghel, masline si rosii uscate la soare100ml ulei de masline
  • 250g sparanghel (200g sparanghel alb, 50g sparanghel verde-varfurile)
  • 200g faina neagra
  • 2 1/2 lingurite praf de copt (1 plic)
  • 1 lingurita sare
  • 1 lingurita frunze de cimbru proaspat
  • 3 oua
  • 100ml lapte
  • 120g masline negre curatate de samburi
  • 100g rosii uscate
  • 100g branza Horezu razuita

Mod de preparare

  1. Faina, sarea, cimbrul si praful de copt se amesteca.
  2. Se adauga ouale, uleiul de masline, laptele.
  3. Sparanghelul de opareste aprox. 5 min., apoi se scoate in apa rece cu gheata, cel alb se taie in bucati (3 bucati fiecare tija de sparanghel) si se adauga compozitiei obtinute anterior, cel verde se pune deoparte.
  4. Se mai adauga la compozitie trei sferturi din masline, trei sferturi din branza razalita si rosiile uscate taiate bucati mari.
  5. Se pune compozitia intr-o forma nonaderenta, rezistenta termic si se aseaza deasupra sparanghelul pastrat, maslinele si branza.
  6. Se da la cuptorul preincins la 180C pentru aproximativ 40 de minute.

Pofta buna!

Informatii nutritionale Chec cu sparanghel, masline si rosii uscate la soare a la sherpika

Mai cititi si...

  • Pachetele cu spanac si branza
    Ingrediente: Pentru aluat: 300 gr faina integrala 100 ml lapte 13 gr drojdie 1 lingura jumate ulei de masline – 30 ml 1 ou 1 lingurita otet de mere 1 praf de sare Pentru umplutura: 1/2 ceapa – 35 gr spanac congelat – 140 gr telemea light
  • Briose dietetice cu merisoare
    Ingrediente pentru 16 briose: 220g faina integrala 100g fructoza 2 lingurite praf de copt 1 lingurita bicarbonat 250ml iaurt (eu am pus iaurt 0,1% grasime) 100ml lapte 1,5% grasime 2 lingurite ulei de rapita 100g merisoare deshidratate Mod de preparare: Se amesteca ingredientele uscate (mai
  • Orez negru cu sparanghel si sos de creveti (la abur)
    Ingrediente pentru 4 portii: foto: Arhiva Slabute.ro 310 gr orez negru nefiert 305 gr creveti curatati (decorticati) 200 ml smantana pentru gatit 15% (se poate inlocui cu iaurt) sare de mare piper 230 gr sparanghel (8 fire) Mod de preparare: In vasul fara gauri
  • Pizza cu ciuperci si fenicul
    Ingrediente pentru 2 portii: Aluat 150 gr faina integrala 100 fr branza de vaci 1 lingurita praf de copt 3 linguri de lapte 2 linguri de ulei masline sare piper Umplutura 250 gr rosii sare piper 1 bulb de fenicul 50 gr champignon boia de ardei 1 lingura de ulei de
  • Prajitura cu capsuni si crema de iaurt
    Ingrediente (pentru 20 bucati): Blat 3 oua 180 gr faina integrala 3 linguri zahar brut 1 pachetel praf de copt 4 linguri de lapte 50 gr unt Crema 300 ml lapte 1,5% grasime 30 gr amidon 2 galbenusuri 30 gr gelatina 400 gr iaurt 130 gr zahar brut 500 gr

Scrie o părere

Dacă vrei să discuţi mai multe despre stilul de viaţă sănătos şi alimentatia corectă, intră pe forum!

Calculator nutriţionalFan Slăbuţe!Susţine Slăbuţe!Top SlăbuţeSlabute TV
Ultimele articole
Ultimele comentarii
Ultimele subiecte în forum
 Mesajele slăbuţelor
Se încarcă mesajele...
Poziţionare:
Aperitive, Promo (125 / 422)


Origine Scortisoara este originara din Asia de Sud-Est (Sri Lanka). Numele vine din ebraica si feniciana prin cuvantul grec "kinnámōmon". Arborii de scortisoara cresc in plantatii, iar in natura, copacul poate atinge inaltimi de 20 ...