Calorii Slăbuţe Cursuri pictura, desen, modelaj, istoria artei
Sunt ResposnabilCalculator nutriţionalSusţine Slăbuţe!Concurs Slăbuţe!Slabute TV

Aperitive

Aspic dietetic, reteta pentru Craciun sau Revelion

Aperitive, Mancaruri cu legume, Promo, Retete Craciun Comentarii
Aspic dietetic, reteta pentru Craciun sau Revelion

Ingrediente pentru 16 portii:

file de pui/piept de pui – 3 bucati
bulion de pui
cascaval slab/mozzarella – 300 gr
broccoli – 500 gr
champignon marinati – 300 gr
verdeata – multa
capere
rosii – pentru decor
gelatina
sare – dupa gust

Mod de preparare:

Pieptul de pui se fierbe in apa cu sare, apoi se scurge de apa, se lasa la racit, iar mai tarziu se ...Citeste »

Tarta cu branza de oaie, urda si spanac (Montignac faza I)

Aperitive, Promo, Retete Montignac faza I, Retete Montignac faza II, Retete South Beach faza I, Retete South Beach faza II, Retete South Beach faza III 9 Comentarii
Tarta cu branza de oaie, urda si spanac (Montignac faza I)

Ingrediente pentru 6 portii:

6 oua
500 urda usor sarata
200 branza de oaie sarata
200 gr spanac congelat
o ceapa
3 catei de usturoi

Mod de preparare:

Se mixeaza toate ingredientele (ceapa si usturoiul facute in blender si apoi puse la oala cu spanacul la fiert).
Compozitia se rastoarna intr-un vas de tarta yena si se da la cuptor pentru 30 minute.

Pofta buna! ...Citeste »

“Cartofi prajiti / copti”, Montignac faza I

Aperitive, Retete Montignac faza I 3 Comentarii
“Cartofi prajiti / copti”, Montignac faza I

Ingrediente pentru 3-4 persoane:

125 gr faina de naut
1 lingurita ulei de masline
500 ml apa
sare

Mod de preparare:

Apa se pune la fiert cu sarea si uleiul
Cand apa incepe sa fiarba, se pune faina de naut si se amesteca energic pentru a nu se forma cocoloase. Daca se vor forma, folositi un mixer pentru a le sparge.
Intr-o tavita, ...Citeste »

Omleta cu sunca si branza “Slabuta”

Aperitive, Retete South Beach faza I, Retete South Beach faza II, Retete South Beach faza III 2 Comentarii
Omleta cu sunca si branza “Slabuta”

Omleta “Slabuta”
Ingrediente pentru 2 portii:

oua proaspete, 255g (5 bucati)
ulei de masline, 12ml
sare de/pentru masa, dupa gust
sunca Praga, 107g
telemea de vaca light 10,5% grasime, 80g
cimbru, uscat, dupa gust

Mod de preparare:

Se bat ouale bine cu furculita.
Se adauga sare dupa gust si se amesteca bine.
Se incalzeste o tigaie de teflon, se pune uleiul de masline si se toarna ...Citeste »

Drob “Slabuta”

Aperitive, Promo, Retete South Beach faza I, Retete South Beach faza II, Retete South Beach faza III 2 Comentarii
Drob “Slabuta”

Inca o reteta pe care am inventat-o zilele astea, pornind de la ideea de drob.
Singura asemanare cu drobul sunt ouale fierte din interiorul acestei mancaruri, restul este creatia proprie.
A iesit ceva de nedescris in cuvinte.
Ingrediente pentru 8 portii:

dovlecei – 1130 gr
branza vaci 5% grasime – 710 gr
sare dupa gust
oua fierte – ...Citeste »

Calculator nutriţionalFan Slăbuţe!Susţine Slăbuţe!Top SlăbuţeSlabute TV
Ultimele articole
Ultimele comentarii
Ultimele subiecte în forum
 Mesajele slăbuţelor
Se încarcă mesajele...
Poziţionare: