Aperitive
Surpriza cu scortisoara (pentru 1 portie)
Ingrediente:
1/4 cana branza de vaci dietetica
1 felie paine multicereale
1 varf de cutit scortisoara
Mod de preparare:
Intindeti branza de vaci pe felia de paine.
Presarati-o cu scortisoara si puneti-o pe gratar 2-3 minute pana cand devine spumoasa.
Informatii nutritionale per portie:
87 calorii, 9 gr proteine, 12 gr carbohidrati, 1 gr grasime, 0 gr grasimi ...Citeste »
Rosii coapte cu busuioc si parmezan (pentru 6 portii)
Ingrediente:
3 rosii mari, bine coapte (750 gr), taiate in jumatati
1/4 cana ierburi aromate proaspete, maruntite (busuioc, patrunjel, maghiran)
1/2 cana pesmet
1/2 cana parmezan ras
2 catei de usturoi tocati marunt
1 varf de cutit sare
1 varf de cutit piper negru macinat
3 linguri ulei de masline extravirgin
Mod de preparare:
Incalziti cuptorul la ...Citeste »
Rosii la gratar cu sos pesto
11 Februarie, 2010Aperitive, Retete South Beach faza I, Retete lacto vegetariene ComentariiRosii la gratar cu sos pesto (pentru 6 portii)
Ingrediente:
3 rosii proaspete
2 catei de usturoi
1 cana frunze de busuioc proaspat, maruntit
2 linguri ulei de masline extravirgin
½ cana parmezan ras
2 linguri seminte de pin (se gasesc in comert; pot fi inlocuite cu nuci sau alune)
Mod de preparare:
Taiati rosiile in doua.
Amestecati cu mixerul usturoiul, busuiocul, uleiul de masline, ...Citeste »
Ciuperci umplute cu spanac
11 Februarie, 2010Aperitive, Promo, Retete South Beach faza I, Retete post, Retete vegetariene 1 CommentariuCiuperci umplute cu spanac (pentru 8 portii)
Ingrediente:
1 pachet (250 gr) spanac congelat, maruntit
1 lingurita sare
8 ciuperci mari
1 lingura ulei de masline extravirgin
Mod de preparare:
Puneti o cana de apa intr-o cratita mijlocie si lasati-o sa fiarba.
Adaugati spanacul si sarea. Acoperiti si fierbeti conform instructiunilor de pe pachet.
Spalati ciupercile. Taiati si tocati cozile, indepartand capetele.
Incalziti uleiul de ...Citeste »
Anghinare Benedict (pentru 2 portii)
Ingrediente:
2 anghinare medii
2 felii de costita
2 oua
4 linguri de sos olandez
Mod de preparare:
Spalati tulpinile de anghinare. Taiati-le la baza si inlaturati frunzulitele din partea de jos. Asezati tulpinile de anghinare in pozitie verticala intr-o oala adanca, cu 3-4 degete de apa in care ati pus putina sare. Acoperiti si fierbeti la ...Citeste »