Supa crema de legume, Montignac faza I
1 Februarie, 2010 Ciorbe, supe, borsuri, Retete Montignac faza I, Retete lacto vegetariene |
![]() |
Ingrediente:
- 200 gr rosii
- 200 gr ardei gras galben
- 150 gr dovlecei
- 150 gr ceapa
- 20 gr usturoi
- 20 gr patrunjel
- 10 ml ulei de masline
- 250 ml iaurt
- 100 gr branza quark
- 200 gr broccoli
Mod de preparare:
Se fierb toate legumele, in afara de usturoi, care e optional, si de patrunjel.
Cand au fiert se scurge apa intr-un castron si se mixeza, impreuna cu usturoiul.
Se adauga iaurtul si branza quark, apoi cam 500 de ml din apa in care au fiert.
Se condimenteaza cu sare, piper, leustean.
Se pune si uleiul de masline si patrunjelul.
Pofta buna!
Mai cititi si...
- Rulada din oua cu rosii si oregano
O reteta ideala, hranitoare si sanatoasa pentru micul dejun. Ingrediente pentru 2 portii: 4 oua 100 gr branza de vaci 3 rosii frunzulite de oregano (se poate busuioc, cimbru sau patrunjel) 2 catei de usturoi sare, piper proaspat macinat, dupa gust ulei - Cartofi noi copti cu usturoi, susan si sos de smantana
sursa foto: www.livejournal.com Ingrediente: 1 kg cartofi noi 3-4 linguri susan 1 capatana usturoi verde sare ulei de masline patrunjel 300 ml smantana slaba 2 linguri hrean Mod de preparare: Cartofii se spala foarte bine, se sterg cu un prosop de bucatarie si se taie in - Miel cu rozmarin la cuptor
Miel cu rozmarin la cuptor (pentru 4 portii) Ingrediente: 800 gr pulpa carne de miel 5 fire de rozmarin proaspat tocat 4 fire de menta proaspata tocata 4 fire patrunjel verde tocat 5 catei de usturoi tocat ulei de masline 2 lamai taiate - Pulpe cu ciuperci
Pulpe cu ciuperci Ingrediente: 4 pulpe superioare de pui 1 ceapa mare 5 cartofi medii 1/2 kg de ciuperci 4 catei usturoi 1 ardei rosu(optional pentru decorare) condimente: sare, piper, rozmarin, boia Mod de preparare: 1. Se iau pulpele si se pun la fiert un - Chiftelute din soia, Montignac
Chiftelute din soia, a la Monti Ingrediente: 100 gr soia granule 4 catei de usturoi – 15 gr 1 ceapa – 75 gr patrunjel – 9 gr 2 linguri ulei masline – 15 gr 2 linguri faina de naut – 17 gr sare,