Ciorbe, supe, borsuri
Ingrediente:
200 gr rosii
200 gr ardei gras galben
150 gr dovlecei
150 gr ceapa
20 gr usturoi
20 gr patrunjel
10 ml ulei de masline
250 ml iaurt
100 gr branza quark
200 gr broccoli
Mod de preparare:
Se fierb toate legumele, in afara de usturoi, care e optional, si de patrunjel.
Cand au fiert se scurge apa intr-un castron si se mixeza, impreuna cu usturoiul.
Se adauga ...Citeste »
Ciorba taraneasca de manzat
Ingrediente:
Carne manzat (pulpa, spata) – 750 g
Morcov – 150 g
Patrunjel radacina – 75 g
Pastarnac – 75 g
Telina radacini – 100 g
Ceapa uscata – 150 g
Cartofi – 300 g
Ardei gras verde – 150 g
Varza alba – 100 g
Rosii – 300 g
Bulion de tomate – 50 g
Leustean verde – 50 g
Mazare verde boabe – ...Citeste »
Ciorba de salata
10 Decembrie, 2009Ciorbe, supe, borsuri, Retete South Beach faza I, Retete lacto vegetariene ComentariiIngrediente:
40 ml ulei
100 g ceapa taiata marunt
10-15 g usturoi maruntit
5 g boia
250 ml lapte
10 g smantana
3 oua
750 ml zer (optional… eu am pus pentru ca e foarte gustoasa ciorba daca pui zer)
280 g salata
Mod de preparare:
Uleiul cu ceapa si usturoiul se calesc un pic, apoi se adauga boiaua, si se pune imediat dupa boia apa, ...Citeste »
Cca 125 kcal/portie
Ingrediente:
500 g miez de dovleac
50 g ceapa tocata
1 l. s. unt
2 l. c. miere
1 l. s. otet de sherry
700 ml supa limpede de legume
sare putin
piper alb proaspat macinat
nucsoara
2 rosii
2 l. s. marar tocat
l. s. = lingura de supa
l. c. = lingurita de ceai
1. Dovleacul se taie fasii subtiri, se pune intr-un castron ...Citeste »
SUPA DE LEGUME
Ingrediente:
4 căţei de usturoi
6 cepe
1-2 roşii
3 litri de apă
2 ardei graşi
5 morcovi
o ţelină
o legătură de pătrunjel
condimente: sare, curry, piper
Mod de preparare: Se toacă mărunt morcovii şi ţelina şi se pun la fiert, se toacă apoi ardeii şi roşiile, la sfârşit se adaugă ceapa şi usturoiul tăiate mărunt. Legumele se ţin la foc mic ...Citeste »