Ingrediente:
file de porc/pulpa de porc – 1.015 gr
ciuperci champignon – 8-10 bucati
ardei dulce uscat – 2 linguri
usturoi – 5 catei
paprika
sare, piper negru – dupa gust
Mod de preparare:
Carnea de porc se taie cubulete, care se sareaza si pipereaza dupa gust.
Se da putin prin blender (trebuie sa fie putin sfaramata).
Se amesteca cu usturoiul pisat, ardeiul uscat si ...Citeste »
Ingrediente:
ardei gras rosu dulce – 1 bucata
cammembert – 150 gr
file de pui – 250 gr
sare, piper – dupa gust
ulei de masline extravirgin – 1 lingura
jambon – 5-6 felii subtiri
Mod de preparare:
Ardeiul gras se pune pe un grill, se coace pana este gata.
Se curata de pielita si se taie fasii subtiri.
Fileul de pui se taie fasii, ...Citeste »
Buseu dietetic cu dovlecei si urda
Ingrediente:
Urda dulce de vaca, 104g
Sare de/pentru masa, 6g (1 lingurita)
Ceapa, 82g
Dovlecei, 474g (3 dovlecei medii)
Oua proaspete, 4 bucati
Mod de preparare:
Se dau dovleceii spalati pe razatoare.
Se toaca marunt ceapa.
Se razuie si urda.
Intr-un vas se amesteca urda, dovleceii, ceapa, sarea si ouale batute.
Se amesteca bine compozitia.
Se toarna intr-o forma tapetata cu hartie ...Citeste »
Oua umplute cu ton, reteta de Craciun
Ingrediente:
5 oua, fierte tari
o conserva de ton (in apa sau ulei)
rosii
maioneza
patrunjel, pentru ornat
sare
piper
Mod de preparare:
Se fierb ouale.
Se taie pe lungime in 2 jumatati.
Se scot galbenusurile.
Separat galbenusurile se amesteca cu tonul maruntit. Se adauga sare si piper dupa gust.
Se umplu albusurile cu aceasta compozitie.
Se aseaza pe un platou.
Deasupra se pune ...Citeste »