Probabil deseori te intrebi daca este bine sau nu sa consumi carne.
Carnea pasarilor si animalelor crescute in conditii ecologice este buna si ne furnizeaza proteine sanatoase si alti nutrienti importanti, cea care provine de la animalele crescute cu hormoni si antibiotice cu siguranta este de dorit sa fie evitata.
Mai jos vei gasi un mini-studiu asupra ...Citeste »
Despre carne
Este o reteta de ardei umpluti pe care in nici un caz nu trebuie sa o ocoliti.
Sunt foarte buni, dietetici si se potrivesc de minune pentru faza I Montignac.
Ingrediente:
7 ardei
1/2 kg de carne tocata de manzat
4 ciuperci cu tot cu codite
patrunjel
sare piper
1 ou
2 cepe
Mod de preparare:
Am tocat si amestecat toata carnea cu o ceapa, ...Citeste »
Tabel cu calorii, proteine, grasimi, carbohidrati si fibre – carne
(sursa: calorii.slabute.ro)
In alimentatia noastra este bine sa fie prezente mai multe tipuri de carne, cele mai apreciate sunt:
carne de vita, vitel
carne de porc
carne de manzat
carne de miel
carne de iepure
carne de pui
carne de curcan
Consumul de proteine animale este important, deoarece acestea sunt complete, adica contin toti aminoacizii esentiali.
Carnea este o sursa importanta de fier usor asimilabil, de ...Citeste »