Ingrediente pentru 8 portii:
suc de lamaie – de la 1 bucata
sare, piper negru – dupa gust
caise uscate – 78 gr
stafide aurii mari – 30 gr
nuca – 22 gr
mustar boabe – 2 linguri
miere de salcam – 1 lingura
file de curcan/piept de curcan – 945 gr
Mod de preparare:
Fileurile de curcan se taie fasii late, se bat putin ...Citeste »
Ingrediente pentru 16 portii:
file de pui/piept de pui – 3 bucati
bulion de pui
cascaval slab/mozzarella – 300 gr
broccoli – 500 gr
champignon marinati – 300 gr
verdeata – multa
capere
rosii – pentru decor
gelatina
sare – dupa gust
Mod de preparare:
Pieptul de pui se fierbe in apa cu sare, apoi se scurge de apa, se lasa la racit, iar mai tarziu se ...Citeste »
Ingrediente pentru 10 portii:
champignon marinate – 200 gr
cascaval cheag tare – 100 gr
oua fierte – 4 bucati
piept pui fiert/limba vita sau porc fiarta – 300-350 gr
verdeata (marar, patrunjel)
maioneza light – 150 gr
ulei de masline
sare, piper negru – dupa gust
Mod de preparare:
Se ia o farfurie adanca si se unge cu putin ulei de masline.
Se aseaza ciupercile ...Citeste »
Ingrediente pentru 10 portii:
ton in suc propriu – 1 conserva (200 gr)
oua fierte – 3 bucati
ceapa – 1 bucata
mar – 1 bucata
cascaval (cheag tare) – 100 gr
rodie – 1/2 bucata
sare, piper negru – dupa gust
maioneza light – 75 gr
iaurt natur (smantana) – 50 gr
Mod de preparare:
Se amesteca maioneza cu iaurt.
Ceapa se taie marunt, se pune ...Citeste »
Ingrediente pentru 12 portii:
ton in ulei sau suc propriu – 1 conserva (200 gr)
morcovi fierti – 2 bucati
cartofi medii fierti – 2 bucati
castravete proaspat – 1 bucata
oua fierte – 2 bucati
maioneza slaba
ceapa verde, rosii cherry si fasii de ridiche alba – pentru ornat
Mod de preparare:
Morcovii, cartofii date pe razatoare, ouale si castravetele taiate cubulete mici.
Pe ...Citeste »