Ingrediente:
pulpa superioara de curcan fara os si piele, 860g
1 conserva ciuperci intregi, 220g
1 cutie rosii decojite, 150g
1 ceapa rosie, 35g
1 morcov, 130g
1 ardei gras rosu, 195g
4-5 catei de usturoi, 18g
vin alb sec, 100ml
ulei de masline extravirgin, 5ml
sare, piper, chimen
Mod de preparare:
Pulpa de curcan se cresteaza cu un cutit si se aseaza intr-un vas termorezistent uns ...Citeste »
Ingrediente:
500 gr file de curcan (sau pui)
150 gr mozzarella
50 gr rosii uscate
5 oua
1 lingurita de ierburi aromatice (busuioc, oregano, cimbru)
2 catei de usturoi
2 linguri lapte
1/2 lingurita piper roz macinat
oregano proaspat
Mod de preparare:
File-ul de curcan se toaca pana cand se obtine o compozitie foarte fina.
Se adauga laptele, ouale, sarea, piperul si ierburile, se piseaza usturoiul si ...Citeste »
Ingrediente:
file de curcan/piept de curcan – 800 gr
ulei de masline – 2 linguri
ierburi aromatice provensale – 2 lingurite ceai
sare, piper (alb, negru, verde, roz) – dupa gust
Ingrediente sos:
merisoare – 300 gr
vin rosu sec – 150 ml
suc de portocale – 150 ml
fructoza/sirop de agave – 50 gr
Mod de preparare:
Fileul de curcan se sareaza si pipereaza foarte ...Citeste »
Ingrediente pentru 8 portii:
suc de lamaie – de la 1 bucata
sare, piper negru – dupa gust
caise uscate – 78 gr
stafide aurii mari – 30 gr
nuca – 22 gr
mustar boabe – 2 linguri
miere de salcam – 1 lingura
file de curcan/piept de curcan – 945 gr
Mod de preparare:
Fileurile de curcan se taie fasii late, se bat putin ...Citeste »
Probabil deseori te intrebi daca este bine sau nu sa consumi carne.
Carnea pasarilor si animalelor crescute in conditii ecologice este buna si ne furnizeaza proteine sanatoase si alti nutrienti importanti, cea care provine de la animalele crescute cu hormoni si antibiotice cu siguranta este de dorit sa fie evitata.
Mai jos vei gasi un mini-studiu asupra ...Citeste »