… pentru ca imi era pofta de ceva dulce am zis sa fac ceva care sa mearga la PL, ca doar urda e cu grasime…
Ingrediente:
~400 g urda
6 oua
esenta de rom
coaja de portocala
migdale sfaramate
3 linguri de faina de soia
fructoza (cam 3-4 linguri)
Mod de preparare:
Se amesteca toate ingredientele, se pun intr-o forma acoperita cu hartie de copt ...Citeste »
Tort cu fulgi de nuca de cocos
Ingrediente blat:
oua – 5 bucati
tarate – 12 linguri
fructoza – 2 linguri
apa – 5 linguri
Ingrediente crema:
fructoza – 3 linguri
tarate – 4 linguri
galbenusuri – 5 bucati
lapte – 1/2 l
stic de vanilie
lamaie (coaja groasa taiata cu cutitul, nu rasa)
migdale rase
portocale maruntite
nuca cocos – 150 g
mar
Ingrediente sirop:
suc de mere
suc de grapefruit
Mod de preparare ...Citeste »
Fursecuri cu migdale (pentru 13 bucati)
Ingrediente:
5 gr tarate fine de grau
58 gr faina integrala
30 gr fructoza, sirop de agave
4 ml esenta de vanilie, lamaie
10 ml ulei masline, o lingura
13 migdale
5 gr scortisoara
25 gr unt/(nu margarina)
Mod de preparare:
Se topeste untul si se freaca cu fructoza pana se topeste.
Se adauga uleiul si se amesteca bine.
Apoi esentele, taratele, ...Citeste »
Ingrediente:
250 gr branza proaspata degresata
5 gr coaja de lamaie
3 oua
60 gr fructoza
1 praf de sare
10 ml ( merge si mai putin) ulei de masline pentru uns forma
2 ml esenta de vanilie
Mod de preparare:
Se fierbe coaja de lamaie cateva minnute, apoi se toaca marunt.
Fructoza se amesteca cu galbenusurile, se freaca pana capata un amestec cremos.
Se adauga ...Citeste »
Clatite din ovaz, reteta pentru Montignac faza I
Ingrediente:
fulgi de ovaz
apa sau lapte degresat 0.1%
gem dietetic, fara zahar
Mod de preparare:
Se pun, intr-un castron, fulgii de ovaz cu apa sau lapte degresat 0.1% grasime.
Se lasa un pic sa se umfle, apoi se fac pasta cu blender-ul vertical.
Se pun intr-o tigaie antiaderenta, fara ulei si le punem cu ...Citeste »