Calorii Slăbuţe Cursuri pictura, desen, modelaj, istoria artei
Sunt ResposnabilCalculator nutriţionalSusţine Slăbuţe!Concurs Slăbuţe!Slabute TV

Despre desert dietetic

Tort cu nuca de cocos a la Montignac

Deserturi, Dulciuri, Promo, Retete Montignac faza I, Retete lacto vegetariene 1 Commentariu
Tort cu nuca de cocos a la Montignac

Tort cu fulgi de nuca de cocos
Ingrediente blat:

oua – 5 bucati
tarate – 12 linguri
fructoza – 2 linguri
apa – 5 linguri

Ingrediente crema:

fructoza – 3 linguri
tarate – 4 linguri
galbenusuri – 5 bucati
lapte – 1/2 l
stic de vanilie
lamaie (coaja groasa taiata cu cutitul, nu rasa)
migdale rase
portocale maruntite
nuca cocos – 150 g
mar

Ingrediente sirop:

suc de mere
suc de grapefruit

Mod de preparare ...Citeste »

Prajitura cu branza

Deserturi, Dulciuri, Promo, Retete Montignac faza I, Retete lacto vegetariene Comentarii
Prajitura cu branza

Ingrediente:

250 gr branza proaspata degresata
5 gr coaja de lamaie
3 oua
60 gr fructoza
1 praf de sare
10 ml ( merge si mai putin) ulei de masline pentru uns forma
2 ml esenta de vanilie

Mod de preparare:

Se fierbe coaja de lamaie cateva minnute, apoi se toaca marunt.
Fructoza se amesteca cu galbenusurile, se freaca pana capata un amestec cremos.
Se adauga ...Citeste »

Clatite din ovaz

Deserturi, Dulciuri, Promo, Retete Montignac faza I, Retete lacto vegetariene, Retete post, Retete vegetariene 2 Comentarii
Clatite din ovaz

Clatite din ovaz, reteta pentru Montignac faza I
Ingrediente:

fulgi de ovaz
apa sau lapte degresat 0.1%
gem dietetic, fara zahar

Mod de preparare:
Se pun, intr-un castron, fulgii de ovaz cu apa sau lapte degresat 0.1% grasime.
Se lasa un pic sa se umfle, apoi se fac pasta cu blender-ul vertical.
Se pun intr-o tigaie antiaderenta, fara ulei si le punem cu ...Citeste »

Rulada cu gem

Deserturi, Dulciuri, Promo, Retete Montignac faza I, Retete lacto vegetariene Comentarii
Rulada cu gem

Ingrediente:

4 oua
4 linguri rase fructoza ( aprox 35 gr)
2 linguri ulei de masline ( aprox 40 ml)
4 linguri faina integrala ( aprox 55 gr)
1 fiola esenta vanilie ( 10 ml)
4- 5 lunguri gem fara zahar

Mod de preparare:

Se incinge cuptorul la 170 C.
Se unge o tava cu ulei si se tapeteaza cu faina.
Se pune deoparte.
Se aseaza ...Citeste »

Calculator nutriţionalFan Slăbuţe!Susţine Slăbuţe!Top SlăbuţeSlabute TV
Ultimele articole
Ultimele comentarii
Ultimele subiecte în forum
  • Twisty’s Diary.
    Twisty, 17 ian 2020 13:52:57
    Hey!Buna! >:D< Din pacate vechiul meu jurnal zace prafuit in arhiva asa ca ...
  • Îmi caut forumul pentru grupa mea de slabute
    Zori de zi, 07 ian 2020 20:11:09
    Buna seara! Nu i nici o slăbuță intre 80 și 90 de ...
  • New Year, new Me :)
    Sabine_28, 03 ian 2020 11:45:11
    La multi ani, dragi slabute! Au trecut 10 ani de cand am intrat ...
  • Bored with Being Fat
    Ciucik, 05 oct 2019 18:46:49
    Imi amintesc ca ieri...desi era prin 2013; momentul cand am intrat pentru ...
  • La drum...fara stres.
    Michelina, 06 sep 2019 09:31:12
    Imi deschid un nou jurnal. De data asta nu am ambitii ...
 Mesajele slăbuţelor
Se încarcă mesajele...
Poziţionare: