Calorii Slăbuţe Cursuri pictura, desen, modelaj, istoria artei
Sunt ResposnabilCalculator nutriţionalSusţine Slăbuţe!Concurs Slăbuţe!Slabute TV

Despre desert dietetic

Crema caramel, Montignac faza II

Deserturi, Dulciuri, Promo, Retete Montignac faza II, Retete South Beach faza II 16 Comentarii
Crema caramel, Montignac faza II

Ingrediente:

1 litru de lapte integral
8 oua
1 lamaie rasa
4 linguri de fructoza in compozitie
4 linguri de fructoza pentru caramel

Mod de preparare:

Se fierbe laptele apoi se lasa la racit, iar pe urma se amesteca cu fructoza, ouale si lamaia rasa.
Intr-un ibric se pune fructoza cu o lingura de apa – doar sa umezeasca fructoza, nu sa fie ...Citeste »

Tort cu nuca de cocos a la Montignac

Deserturi, Dulciuri, Promo, Retete Montignac faza I, Retete lacto vegetariene 1 Commentariu
Tort cu nuca de cocos a la Montignac

Tort cu fulgi de nuca de cocos
Ingrediente blat:

oua – 5 bucati
tarate – 12 linguri
fructoza – 2 linguri
apa – 5 linguri

Ingrediente crema:

fructoza – 3 linguri
tarate – 4 linguri
galbenusuri – 5 bucati
lapte – 1/2 l
stic de vanilie
lamaie (coaja groasa taiata cu cutitul, nu rasa)
migdale rase
portocale maruntite
nuca cocos – 150 g
mar

Ingrediente sirop:

suc de mere
suc de grapefruit

Mod de preparare ...Citeste »

Prajitura cu branza

Deserturi, Dulciuri, Promo, Retete Montignac faza I, Retete lacto vegetariene Comentarii
Prajitura cu branza

Ingrediente:

250 gr branza proaspata degresata
5 gr coaja de lamaie
3 oua
60 gr fructoza
1 praf de sare
10 ml ( merge si mai putin) ulei de masline pentru uns forma
2 ml esenta de vanilie

Mod de preparare:

Se fierbe coaja de lamaie cateva minnute, apoi se toaca marunt.
Fructoza se amesteca cu galbenusurile, se freaca pana capata un amestec cremos.
Se adauga ...Citeste »

Clatite din ovaz

Deserturi, Dulciuri, Promo, Retete Montignac faza I, Retete lacto vegetariene, Retete post, Retete vegetariene 2 Comentarii
Clatite din ovaz

Clatite din ovaz, reteta pentru Montignac faza I
Ingrediente:

fulgi de ovaz
apa sau lapte degresat 0.1%
gem dietetic, fara zahar

Mod de preparare:
Se pun, intr-un castron, fulgii de ovaz cu apa sau lapte degresat 0.1% grasime.
Se lasa un pic sa se umfle, apoi se fac pasta cu blender-ul vertical.
Se pun intr-o tigaie antiaderenta, fara ulei si le punem cu ...Citeste »

Rulada cu gem

Deserturi, Dulciuri, Promo, Retete Montignac faza I, Retete lacto vegetariene Comentarii
Rulada cu gem

Ingrediente:

4 oua
4 linguri rase fructoza ( aprox 35 gr)
2 linguri ulei de masline ( aprox 40 ml)
4 linguri faina integrala ( aprox 55 gr)
1 fiola esenta vanilie ( 10 ml)
4- 5 lunguri gem fara zahar

Mod de preparare:

Se incinge cuptorul la 170 C.
Se unge o tava cu ulei si se tapeteaza cu faina.
Se pune deoparte.
Se aseaza ...Citeste »

Calculator nutriţionalFan Slăbuţe!Susţine Slăbuţe!Top SlăbuţeSlabute TV
Ultimele articole
Ultimele comentarii
Ultimele subiecte în forum
 Mesajele slăbuţelor
Se încarcă mesajele...
Poziţionare: