Ingrediente:
2 pere (cate vreti voi, eu de data aceasta le-am lasat intregi, data viitoare nu le mai las intregi)
350 ml apa
3 linguri fructoza
70 gr ciocolata 85% cacao
Mod de preparare:
Perele le-am curatat de coaja si le-am dat in clocot in apa cu fructoza care fierbea.
Am lasat sa dea 2-3 clocote, apoi le-am scos pe rand si ...Citeste »
Ingrediente blat:
ou de gaina – 100 gr (2 bucati)
praf de copt, scazut in sodiu – 6 gr
faina integrala de grau – 105 gr
zahar brut – 13 gr
lapte – 60 ml
Ingrediente crema:
crema de branza (cream cheese) – 300 gr
frisca 20% – 200 ml
zahar brut – 2 linguri
gelatina intarire rapida – 1 pliculet
Decor:
kiwi – 1 bucata
portocale – ...Citeste »
Ingrediente:
1/2 cana tahini (pasta de susan)
1/3 cana zahar brut
100 gr unt
1 lingurita praf de copt
1 1/3 cana faina de migdale
alune pentru decor
Mod de preparare:
Untul se tine la temperatura camerei pana cand devine moale. Se amesteca cu zahar, pasta de susan, praf de copt si faina de migdale. Se face un aluat care se imparte in ...Citeste »
Aceasta reteta de Tiramisu este o surpriza dietetica ideala pentru cei care sunt adepti ai stilului de viata sanatos.
Din ingredientele de mai jos vei obtine o prajitura de 12 portii. O portie are ~240 kcal.
Ingrediente pentru blat:
oua – 4 bucati
fructoza/sirop de agave/miere – 100 gr
faina integrala in amestec cu tarate (proportie dupa preferinta) – ...Citeste »
Ingrediente pentru 16 briose:
220g faina integrala
100g fructoza
2 lingurite praf de copt
1 lingurita bicarbonat
250ml iaurt (eu am pus iaurt 0,1% grasime)
100ml lapte 1,5% grasime
2 lingurite ulei de rapita
100g merisoare deshidratate
Mod de preparare:
Se amesteca ingredientele uscate (mai putin merisoarele), apoi se adauga cele lichide, iar la sfarsit se incorporeaza merisoarele.
Se umplu formele de briose trei sferturi si ...Citeste »