Ingrediente:
2 pere (cate vreti voi, eu de data aceasta le-am lasat intregi, data viitoare nu le mai las intregi)
350 ml apa
3 linguri fructoza
70 gr ciocolata 85% cacao
Mod de preparare:
Perele le-am curatat de coaja si le-am dat in clocot in apa cu fructoza care fierbea.
Am lasat sa dea 2-3 clocote, apoi le-am scos pe rand si ...Citeste »
Ingrediente blat:
ou de gaina – 100 gr (2 bucati)
praf de copt, scazut in sodiu – 6 gr
faina integrala de grau – 105 gr
zahar brut – 13 gr
lapte – 60 ml
Ingrediente crema:
crema de branza (cream cheese) – 300 gr
frisca 20% – 200 ml
zahar brut – 2 linguri
gelatina intarire rapida – 1 pliculet
Decor:
kiwi – 1 bucata
portocale – ...Citeste »
Ingrediente:
1/2 cana tahini (pasta de susan)
1/3 cana zahar brut
100 gr unt
1 lingurita praf de copt
1 1/3 cana faina de migdale
alune pentru decor
Mod de preparare:
Untul se tine la temperatura camerei pana cand devine moale. Se amesteca cu zahar, pasta de susan, praf de copt si faina de migdale. Se face un aluat care se imparte in ...Citeste »
Ingrediente pentru 8 portii:
branza grasa de vaca – 750 gr
zahar cu vanilie Bourbon – 24 gr (3 pliculete)
fructoza, sirop de agave – 120 gr
pudra/praf de budinca cu aroma de vanilie – 40 gr
smantana 15 % grasime – 200 gr
stafide – 100 gr
oua proaspete – 5 bucati
praf de copt, scazut in sodiu – 5 gr (1 ...Citeste »
Ingrediente pentru 8 fursecuri:
nuci macinate – 85 gr
ou de gaina, integral – 1 bucata
esenta de vanilie – 1 lingurita
esenta de migdale – 1 lingurita
extract de Stevie (indulcitor), lichid – 20 picaturi
Mod de preparare:
Nucile se macina.
Se amesteca cu un ou, esentele si extractul de stevie.
Compozitia se aseaza cu o lingura in forme de briose, care se ...Citeste »