Ingrediente pentru 4 portii:
1 banana mare
1 avocado mediu
1/2 legatura de ruccola
1-2 lingurite suc de lamaie
sirop de agave
Mod de preparare:
Toate ingredientele, in afara de siropul de agave, se aseaza in blender si se mixeaza foarte bine.
Compozitia se pune intr-o forma si se da la congelator, ~2 ore.
La fiecare jumatate de ora se amesteca.
Inainte de servire, inghetata ...Citeste »
Ingrediente pentru 4 portii:
400 gr visine (se poate si visine in suc propriu, 1 borcan)
75 gr ciocolata neagra
150 gr biscuiti digestivi cu cacao
3-4 linguri zahar brut
500 gr branza quarc
7 linguri lapte
Mod de preparare:
Ciocolata neagra se taie in bucati mici. Se amesteca cu biscuitii digestivi maruntiti si 1 lingura zahar brut.
Branza quarc se amesteca cu laptele ...Citeste »
Ingrediente pentru 10 portii:
3 pahare iaurt natural semidegresat
2 pahare capsuni congelate/proaspete
1 banana foarte coapta, marime medie
2 lingurite extract natural de vanilie
2 linguri miere sau sirop de agave
Mod de preparare:
Capsunile se mixeaza cu ajutorul unui blender.
Banana se taie rondele, se adauga la capsuni si se mai mixeaza inca o data.
In acelasi vas, se adauga iaurtul, extractul ...Citeste »
Ingrediente pentru blat:
4 oua
100 gr zahar brut
150 gr faina de migdale
90 gr faina integrala
250 gr morcovi
1 portocala pentru ornat
coaja rasa de la o portocala
15 gr praf de copt
esenta naturala de vanilie
Ingrediente pentru crema:
300 ml frisca 35%
25 gr zahar brut
400 gr branza quark
intaritor de frisca (conform instructiunilor de pe plic)
Mod de preparare blat:
Morcovii se dau pe ...Citeste »
Ingrediente:
frisca – 1 pahar
lapte – 1 pahar
zahar brut/sirop de agave – 75 gr
extract natural de vanilie – 1 lingurita
gelatina, intarire rapida – 8 gr
coaja de lamaie – 1 bucata
capsuni/fructe de padure – 300 gr
Mod de preparare:
Gelatina se pune la inmuiat in apa rece. Cand se umfla, se pune en bain-marie pana la dizolvarea completa.
Frisca, laptele ...Citeste »