Calorii Slăbuţe Cursuri pictura, desen, modelaj, istoria artei
Sunt ResposnabilCalculator nutriţionalSusţine Slăbuţe!Concurs Slăbuţe!Slabute TV

Despre dietetic

Para in ciocolata, Montignac faza I

Deserturi, Dulciuri, Promo, Retete Montignac faza I, Retete Montignac faza II, Retete lacto vegetariene, Retete post, Retete vegetariene Comentarii
Para in ciocolata, Montignac faza I

Ingrediente:

2 pere (cate vreti voi, eu de data aceasta le-am lasat intregi, data viitoare nu le mai las intregi)
350 ml apa
3 linguri fructoza
70 gr ciocolata 85% cacao

Mod de preparare:

Perele le-am curatat de coaja si le-am dat in clocot in apa cu fructoza care fierbea.
Am lasat sa dea 2-3 clocote, apoi le-am scos pe rand si ...Citeste »

Clatite umplute cu pui si ciuperci si sos bechamel, Montignac faza I

Paste, Pizza, Promo, Retete Montignac faza I 5 Comentarii
Clatite umplute cu pui si ciuperci si sos bechamel, Montignac faza I

Ingrediente clatite:
Faceti clatite din faina de naut, asa cum am aratat la socca (click).
Ingrediente umplutura:

1 ceapa
400 gr ciuperci
piept de pui tocat
pasta de rosii fara adaosuri
sare
piper
usturoi
oregano
apa

Ingrediente sos bechamel:

1 lingura plina faina de naut
2 linguri ulei de masline
sare
apa

Mod de preparare sos bechamel:

Am pus uleiul si faina sa se prajeasca un pic (nu este necesar, eu asa am ...Citeste »

Quiche cu somon si branza cu mucegai in stil Montignac

Mancaruri cu peste, Promo, Retete Montignac faza I Comentarii
Quiche cu somon si branza cu mucegai in stil Montignac

Quiche cu somon si branza cu mucegai
Ingrediente pentru 4 portii:

ulei de masline de calitate
1 ceapa alba taiata marunt
100 grame parmezan, dat pe razatoare
2 linguri de busuioc proaspat, taiat
8 oua mari
250 ml smantana dulce
10 masline negre fara samburi
300 gr somon afumat, taiat felii
100 gr branza Roquefort, taiata cubulete

Mod de preparare:

Ungeti usor un vas ceramic pentru cuptor ...Citeste »

Quiche cu branza in stil Montignac

Mancaruri cu legume, Promo, Retete Montignac faza I, Retete lacto vegetariene Comentarii
Quiche cu branza in stil Montignac

Quiche cu branza, Montignac faza I
Ingrediente pentru 4 portii:

10 rosii coapte, taiate in jumatate
ulei de masline de calitate
1 lingurita de usturoi pisat
1 lingurita de ierburi de Provence
1 ceapa alba taiata marunt
250 de grame de bacon sau sunca neafumata, taiat cubulete
8 oua mari
500 de ml smantana dulce
1 lingura arpagic taiat marunt
100 de grame de branza Gruyere ...Citeste »

Piure de dovlecei cu branza

Mancaruri cu legume, Promo, Retete Montignac faza I, Retete South Beach faza I, Retete lacto vegetariene 2 Comentarii
Piure de dovlecei cu branza

Piure de dovlecei cu branza
Ingrediente:

150 gr dovlecei fierti
1 catel de usturoi
50 gr branza degresata
sare
piper
vegeta dietetica

Mod de preparare:

Dovleceii fierti ii stoarcem bine de apa si mixam totul la blender pana se face o pasta fina.
Mie imi plac mancarurile picante, dar se poate foarte bine fara usturoi si fara piper.

Nota: preparatul este destinat cinei glucidice, deci ...Citeste »

Calculator nutriţionalFan Slăbuţe!Susţine Slăbuţe!Top SlăbuţeSlabute TV
Ultimele articole
Ultimele comentarii
Ultimele subiecte în forum
 Mesajele slăbuţelor
Se încarcă mesajele...
Poziţionare: