Ingrediente salata pentru 2 portii:
2 legaturi salata colorata (rosie, verde)
200 gr ciuperci champignon proaspete
300 gr capsuni
40 gr branza cheag tare
40 gr arahide crude
Ingrediente dressing:
50 ml suc proaspat de portocale
1 lingurita miere poliflora sau tei
1 lingura otet balsamic
3-4 linguri ulei masline
sare, piper
Mod de preparare dressing:
In sucul proaspat de portocale se adauga mierea, sarea si se amesteca ...Citeste »
12 Martie, 2012Promo, Salate
Ingrediente:
2 castraveti
50 gr feta putin sarata
1-2 linguri ulei masline (extra-virgin)
1 pumn germeni de grau incoltiti
Mod de preparare:
Castravetii se dau pe razatoare cu gauri mari.
Se aseaza intr-o salatiera. Feta se marunteste cu o furculita.
Castravetii se amesteca cu feta, germenii de grau incoltiti si ulei de masline.
Pofta buna!
foto: livejournal.com
Ingrediente pentru 10 portii:
champignon marinate – 200 gr
cascaval cheag tare – 100 gr
oua fierte – 4 bucati
piept pui fiert/limba vita sau porc fiarta – 300-350 gr
verdeata (marar, patrunjel)
maioneza light – 150 gr
ulei de masline
sare, piper negru – dupa gust
Mod de preparare:
Se ia o farfurie adanca si se unge cu putin ulei de masline.
Se aseaza ciupercile ...Citeste »
Ingrediente pentru 10 portii:
piept de pui – 1 kg
salata – 2 capatani
ceapa verde – 1 legatura
ridiche – 4 bucati medii
ardei gras verde – 3 bucati
ceapa – 3-4 bucati medii
unt – 15-20 gr
rodie – 1/2 bucata medie
maioneza light (1 borcanel)
sare, piper negru – dupa gust
Mod de preparare:
Pieptul de pui se pune la fiert cu 1 lingurita ...Citeste »
Ingrediente pentru 10 portii:
ton in suc propriu – 1 conserva (200 gr)
oua fierte – 3 bucati
ceapa – 1 bucata
mar – 1 bucata
cascaval (cheag tare) – 100 gr
rodie – 1/2 bucata
sare, piper negru – dupa gust
maioneza light – 75 gr
iaurt natur (smantana) – 50 gr
Mod de preparare:
Se amesteca maioneza cu iaurt.
Ceapa se taie marunt, se pune ...Citeste »