Ingrediente:
3 rosii
sare si piper negru macinat
3 fire de cimbru
1 fir de rozmarin
1 catel de usturoi, pisat
25 gr parmezan ras
Mod de preparare:
Cuptorul se preincalzeste pana la 200 C.
Frunzulitele de cimbru si rozmarin se toaca marunt.
Rosiile se taie in doua jumatati, se pun pe tava tapetata cu hartie de copt, se sareaza, pipereaza dupa gust.
Deasupra se presara ...Citeste »
Ingrediente pentru 4 portii:
1 banana mare
1 avocado mediu
1/2 legatura de ruccola
1-2 lingurite suc de lamaie
sirop de agave
Mod de preparare:
Toate ingredientele, in afara de siropul de agave, se aseaza in blender si se mixeaza foarte bine.
Compozitia se pune intr-o forma si se da la congelator, ~2 ore.
La fiecare jumatate de ora se amesteca.
Inainte de servire, inghetata ...Citeste »
Ingrediente pentru 4 portii:
400 gr visine (se poate si visine in suc propriu, 1 borcan)
75 gr ciocolata neagra
150 gr biscuiti digestivi cu cacao
3-4 linguri zahar brut
500 gr branza quarc
7 linguri lapte
Mod de preparare:
Ciocolata neagra se taie in bucati mici. Se amesteca cu biscuitii digestivi maruntiti si 1 lingura zahar brut.
Branza quarc se amesteca cu laptele ...Citeste »
Ingrediente pentru 4 portii:
310 gr orez negru nefiert
305 gr creveti curatati (decorticati)
200 ml smantana pentru gatit 15% (se poate inlocui cu iaurt)
sare de mare
piper
230 gr sparanghel (8 fire)
Mod de preparare:
In vasul fara gauri se pune orezul negru si 400 ml apa plata. Timp de gatire: 60 minute
Dupa ce orezul este gata, se amesteca cu sarea ...Citeste »
Ingrediente:
pulpa superioara de curcan fara os si piele, 860g
1 conserva ciuperci intregi, 220g
1 cutie rosii decojite, 150g
1 ceapa rosie, 35g
1 morcov, 130g
1 ardei gras rosu, 195g
4-5 catei de usturoi, 18g
vin alb sec, 100ml
ulei de masline extravirgin, 5ml
sare, piper, chimen
Mod de preparare:
Pulpa de curcan se cresteaza cu un cutit si se aseaza intr-un vas termorezistent uns ...Citeste »