Calorii Slăbuţe Cursuri profesionale de pictura
Sunt ResposnabilCalculator nutriţionalSusţine Slăbuţe!Concurs Slăbuţe!Slabute TV

Despre dietetic

Rosii coapte cu parmezan

Aperitive, Promo, Retete Montignac faza I, Retete South Beach faza I, Retete South Beach faza II, Retete South Beach faza III, Retete lacto vegetariene 4 Comentarii
Rosii coapte cu parmezan

Ingrediente:

3 rosii
sare si piper negru macinat
3 fire de cimbru
1 fir de rozmarin
1 catel de usturoi, pisat
25 gr parmezan ras

Mod de preparare:

Cuptorul se preincalzeste pana la 200 C.
Frunzulitele de cimbru si rozmarin se toaca marunt.
Rosiile se taie in doua jumatati, se pun pe tava tapetata cu hartie de copt, se sareaza, pipereaza dupa gust.
Deasupra se presara ...Citeste »

Inghetata verde racoritoare de avocado si ruccola

Deserturi, Dulciuri, Promo, Retete lacto vegetariene, Retete vegetariene Comentarii
Inghetata verde racoritoare de avocado si ruccola

Ingrediente pentru 4 portii:

1 banana mare
1 avocado mediu
1/2 legatura de ruccola
1-2 lingurite suc de lamaie
sirop de agave

Mod de preparare:

Toate ingredientele, in afara de siropul de agave, se aseaza in blender si se mixeaza foarte bine.
Compozitia se pune intr-o forma si se da la congelator, ~2 ore.
La fiecare jumatate de ora se amesteca.
Inainte de servire, inghetata ...Citeste »

Desert colorat de vara cu branza quarc, visine si ciocolata neagra

Deserturi, Dulciuri, Promo Comentarii
Desert colorat de vara cu branza quarc, visine si ciocolata neagra

Ingrediente pentru 4 portii:

400 gr visine (se poate si visine in suc propriu, 1 borcan)

75 gr ciocolata neagra
150 gr biscuiti digestivi cu cacao
3-4 linguri zahar brut
500 gr branza quarc
7 linguri lapte

Mod de preparare:

Ciocolata neagra se taie in bucati mici. Se amesteca cu biscuitii digestivi maruntiti si 1 lingura zahar brut.
Branza quarc se amesteca cu laptele ...Citeste »

Orez negru cu sparanghel si sos de creveti (la abur)

Garnituri, Mancaruri cu peste, Promo, Retete South Beach faza II, Retete South Beach faza III, Retete Steamer/Retete la Aburi Comentarii
Orez negru cu sparanghel si sos de creveti (la abur)

Ingrediente pentru 4 portii:

310 gr orez negru nefiert
305 gr creveti curatati (decorticati)
200 ml smantana pentru gatit 15% (se poate inlocui cu iaurt)
sare de mare
piper
230 gr sparanghel (8 fire)

Mod de preparare:

In vasul fara gauri se pune orezul negru si 400 ml apa plata. Timp de gatire: 60 minute
Dupa ce orezul este gata, se amesteca cu sarea ...Citeste »

Pulpa de curcan cu legume, la cuptor

Fripturi, Mancaruri cu carne, Promo Comentarii
Pulpa de curcan cu legume, la cuptor

Ingrediente:

pulpa superioara de curcan fara os si piele, 860g
1 conserva ciuperci intregi, 220g
1 cutie rosii decojite, 150g
1 ceapa rosie, 35g
1 morcov, 130g
1 ardei gras rosu, 195g
4-5 catei de usturoi, 18g
vin alb sec, 100ml
ulei de masline extravirgin, 5ml
sare, piper, chimen

Mod de preparare:

Pulpa de curcan se cresteaza cu un cutit si se aseaza intr-un vas termorezistent uns ...Citeste »

Calculator nutriţionalFan Slăbuţe!Susţine Slăbuţe!Top SlăbuţeSlabute TV
Ultimele articole
Ultimele comentarii
Ultimele subiecte în forum
  • Jurnal de insanatosire
    miaumiau, Ieri 19:15:13
    Salut tuturor care intrati prin noua mea casuta! Eu sunt mai timida ...
  • Jurnal Bubulina Paula - capitolul 2 :)
    Bubulina Paula, Ieri 15:46:53
    Si uite-ma revenind cu pasi timizi spre locul care acum ceva timp ...
  • Punct si de la capat
    Dreamss, 02 mar 2014 08:29:01
    Heii! Ma numesc Catalina si am 16 ani. Pot spune ca treaba ...
  • Again...
    Floriana Simona, 25 feb 2014 14:58:19
    Buna! deci...:)) am gasit acest site cu aproape 3 ani in urma(de ...
  • Urasc cardio
    VIODEL, 22 feb 2014 20:31:40
    Dragi slabute, problema mea este ca fac sport acasa si nu ...
 Mesajele slăbuţelor
Se încarcă mesajele...
Poziţionare: