Calorii Slăbuţe Cursuri pictura, desen, modelaj, istoria artei
Sunt ResposnabilCalculator nutriţionalSusţine Slăbuţe!Concurs Slăbuţe!Slabute TV

Despre dietetic

Ghebe marinate cu oua fierte si sos pesto alla genovese con basilico

Aperitive, Promo, Retete lacto vegetariene Comentarii
Ghebe marinate cu oua fierte si sos pesto alla genovese con basilico

Ingrediente pentru 2 portii:

un borcan de ghebe marinate (lichid scurs)
4 oua fierte
2 linguri sos pesto alla genovese

Mod de preparare:

Ghebele se taie feliute.
Se amesteca foarte bine cu sos pesto.
La aceasta compozitie se adauga 2 oua fierte maruntite. Iarasi se amesteca.
Amestecul se pune in doua farfurii, iar deasupra se pun sferturile de oua fierte.
Optiune: se poate mixa ...Citeste »

Orez negru cu sparanghel si sos de creveti (la abur)

Garnituri, Mancaruri cu peste, Promo, Retete South Beach faza II, Retete South Beach faza III, Retete Steamer/Retete la Aburi Comentarii
Orez negru cu sparanghel si sos de creveti (la abur)

Ingrediente pentru 4 portii:

310 gr orez negru nefiert
305 gr creveti curatati (decorticati)
200 ml smantana pentru gatit 15% (se poate inlocui cu iaurt)
sare de mare
piper
230 gr sparanghel (8 fire)

Mod de preparare:

In vasul fara gauri se pune orezul negru si 400 ml apa plata. Timp de gatire: 60 minute
Dupa ce orezul este gata, se amesteca cu sarea ...Citeste »

Panna cotta cu sos de capsuni/fructe de padure

Deserturi, Dulciuri, Promo Comentarii
Panna cotta cu sos de capsuni/fructe de padure

Ingrediente:

frisca – 1 pahar
lapte – 1 pahar
zahar brut/sirop de agave – 75 gr
extract natural de vanilie – 1 lingurita
gelatina, intarire rapida – 8 gr
coaja de lamaie – 1 bucata
capsuni/fructe de padure – 300 gr

Mod de preparare:
Gelatina se pune la inmuiat in apa rece. Cand se umfla, se pune en bain-marie pana la dizolvarea completa.
Frisca, laptele ...Citeste »

Ratatouille cu sos de iaurt si usturoi

Mancaruri cu legume, Promo, Retete South Beach faza I, Retete South Beach faza II, Retete South Beach faza III Comentarii
Ratatouille cu sos de iaurt si usturoi

O mancare ideala pentru masa de pranz sau cina.
Ingrediente pentru ratatouille:

4-5 rosii
2 ardei grasi
1 vanata
2 dovlecei
1 ceapa
2 catei de usturoi
piper proaspat macinat
sare
cateva fire de  cimbru sau alta verdeata
ulei de masline

Ingrediente pentru sos de iaurt si usturoi:

250 gr de iaurt gras
1 catel de usturoi
1/2 lingurita sare
1 legatura verdeata (patrunjel)

Mod de preparare ratatouille:
Rosiile se acopera cu apa ...Citeste »

Crap cu sos de rosii, ceapa verde si lime

Mancaruri cu peste, Promo Comentarii
Crap cu sos de rosii, ceapa verde si lime

O reteta foarte simpla, dar deosebit de gustoasa si sanatoasa.
Ingrediente pentru 2 portii:

un peste/crap intreg proaspat
sare, piper
ceapa verde, cat mai multa
rosii pasata – 400 gr
1 ulei masline

Mod de preparare:

Pestele se curata si se spala. Se portioneaza.
Se pune la gatit in vasul cu aburi.
In paralel, intr-o tigaie de teflon se pune uleiul de masline, rosiile pasata ...Citeste »

Calculator nutriţionalFan Slăbuţe!Susţine Slăbuţe!Top SlăbuţeSlabute TV
Ultimele articole
Ultimele comentarii
Ultimele subiecte în forum
 Mesajele slăbuţelor
Se încarcă mesajele...
Poziţionare: