Supa crema light de rosii (0.7 puncte per 100 gr)
Ingrediente:
1 conserva de rosii decojite
1 ceapa portivita
2 lingurite de ulei de masline
piper
chilly
busuioc
Mod de preparare:
Ceapa se taie rondele si se caleste putin in ulei.
Se adauga rosiile taiate si sosul lor, plus cam 250 ml de apa.
Se lasa sa dea intr-un clocot si apoi se strecoara zeama.
Rosiile si ...Citeste »
Ingrediente:
telina – 85 gr
ceapa rosie – 60 gr
pastarnac – 42 gr
ardei gras rosu – 180 gr
rosii pasate – 500 gr
rosii intregi decojite – 300 gr
leustean – 10 gr
apa – 1500 ml
ulei masline – 15 ml
sare
vegeta dietetica
Mod de preparare:
Se pune apa la fiert.
Intre timp se curata toate legumele si taie cubulete.
Cand incepe apa sa fiarba, punem ...Citeste »
Ciorba dietetica cu pui
Ingrediente:
Leustean – 100 gr
Sare de/pentru masa – 18 gr (1 lingura)
Carne de pui, piept, carne macra, crud – 640 gr (3 jumatati de piept de pui)
Apa plata – 3500 ml
Ceapa – 70 gr
Legume asortate Minestrone – 450 gr
Paste, din porumb, negatite – 40 gr
Mod de preparare:
Intr-un castron mai mare se pun 3,5 ...Citeste »