Ingrediente pentru 2 portii:
un borcan de ghebe marinate (lichid scurs)
4 oua fierte
2 linguri sos pesto alla genovese
Mod de preparare:
Ghebele se taie feliute.
Se amesteca foarte bine cu sos pesto.
La aceasta compozitie se adauga 2 oua fierte maruntite. Iarasi se amesteca.
Amestecul se pune in doua farfurii, iar deasupra se pun sferturile de oua fierte.
Optiune: se poate mixa ...Citeste »
Ingrediente:
file de peste (somon, cod, salau, etc) – 500 gr
broccoli – 400 gr
2 oua
lapte – 2-3 linguri
sare, piper dupa gust
Mod de preparare:
Pestele si broccoli se gatesc la abur, ~15 minute.
Pestele se pune pe o tava tapetata cu hartie de copt, se sareaza, pipereaza dupa gust.
Broccoli, ouale si sarea se bat in blender.
Daca piure-ul rezultat este ...Citeste »
Ingrediente pentru 28 bucati (~57 kcal/bomboana):
prune uscate – 165 gr
nuci – 100 gr
merisoare uscate – 125 gr
pentru invelis:
nuci – 25 gr
cacao – 8 gr
zahar brut/sirop de agave – 15 gr
Mod de preparare:
Ingredientele se pun in blender si se mixeaza.
Se formeaza bomboane in forma de bilute, dimensiunea aproximativa a unei nuci, in jur de 15 gr ...Citeste »
Ingrediente pentru 2 portii:
mango – 1 bucata
avocado – 1 bucata
file de pui – 2 jumatati de piept de pui
suc de lamaie – 1 lingura
sare, piper – dupa gust
apa – 1 lingura
Mod de preparare:
Fileul de pui se fierbe si se raceste.
Mango se curata si se taie cubulete, punem deoparte 1/3.
Avocado se curata si se taie cubulete, ...Citeste »
Vom avea nevoie de:
1 litru lapte de tara 2.5% grasime
200 gr frisca naturala (nu vegetala) 20% grasime
3 linguri otet din vin alb
putina sare
Cum obtinem branza cottage:
Intr-o cratita turnam laptele si frisca, adaugam sare.
Amestecam si aducem pana la punctul de fierbere. Luam de pe foc.
Adaugam otetul. Se raceste si se pune la scurs, intr-o bucata de ...Citeste »