Ingrediente:
4 oua
4 linguri rase fructoza ( aprox 35 gr)
2 linguri ulei de masline ( aprox 40 ml)
4 linguri faina integrala ( aprox 55 gr)
1 fiola esenta vanilie ( 10 ml)
4- 5 lunguri gem fara zahar
Mod de preparare:
Se incinge cuptorul la 170 C.
Se unge o tava cu ulei si se tapeteaza cu faina.
Se pune deoparte.
Se aseaza ...Citeste »
Pui marocan la gratar (pentru 4 portii)
Ingrediente:
1/4 cana ulei de masline extravirgin
1 lingurita oregano uscat
1/2 lingurita enibahar macinat
1/2 lingurita chimen macinat
1/2 lingurita cuisoare macinate
2 catei de usturoi tocati
4 jumatati de piept de pui dezosat, fara piele
150 g cuscus
sos de ardei iute
Mod de preparare:
Intr-un castron mare amestecati uleiul, frunzele de oregano, enibaharul, chimenul, cuisoarele si usturoiul.
Adaugati ...Citeste »
Capsune cu iaurt si vanilie (pentru 1 portie)
Ingrediente:
125 g iaurt degresat cu aroma de vanilie
1/2 cana capsune taiate bucatele
Mod de preparare:
Puneti iaurtul intr-o cupa si adaugati capsunele.
Se poate servi imediat.
Informatii nutritionale per portie:
85 calorii, 4 gr proteine, 16 gr carbohidrati, 0 gr grasime, 0 gr grasimi saturate, 66 mg sodiu, 3 mg colesterol, 2 gr ...Citeste »
Caise in ciocolata (pentru 8 portii)
Ingrediente:
60 gr ciocolata amaruie
24 caise uscate
1 lingura fistic maruntit
Mod de preparare:
Topiti ciocolata la foc mic amestecand in continuu.
Cufundati pe jumatate caisele in ciocolata topita. Scurgeti excesul de ciocolata.
Puneti caisele pe o hartie carata.
Presarati fisticul peste portiunile imbracate in ciocolata.
Introduceti la frigider pana se incheaga ciocolata.
Informatii nutritionale per portie:
99 calorii, 1 ...Citeste »
Peste provensal (pentru 4 portii)
Ingrediente:
1/4 cana ulei de masline extravirgin
750 gr fileuri de peste
1/3 cana masline
1/2 linguri capere
1 cana rosii din conserva
3 linguri ceapa tocata
1/2 lingura rozmarin proaspat
1/2 lingura usturoi tocat
1/3 cana vin alb
Mod de preparare:
Incalziti cuptorul la 230 de grade Celsius, puneti o tigaie mare la foc rapid timp de 2-3 minute.
Turnati uleiul si ...Citeste »