Ingrediente:
1/2 cana tahini (pasta de susan)
1/3 cana zahar brut
100 gr unt
1 lingurita praf de copt
1 1/3 cana faina de migdale
alune pentru decor
Mod de preparare:
Untul se tine la temperatura camerei pana cand devine moale. Se amesteca cu zahar, pasta de susan, praf de copt si faina de migdale. Se face un aluat care se imparte in ...Citeste »
Ingrediente pentru 8 fursecuri:
nuci macinate – 85 gr
ou de gaina, integral – 1 bucata
esenta de vanilie – 1 lingurita
esenta de migdale – 1 lingurita
extract de Stevie (indulcitor), lichid – 20 picaturi
Mod de preparare:
Nucile se macina.
Se amesteca cu un ou, esentele si extractul de stevie.
Compozitia se aseaza cu o lingura in forme de briose, care se ...Citeste »
Pentru aceasta reteta de fursecuri pentru Craciun se va folosi faina de migdale decojite sau nedecojite, depinde de culoarea pe care vrem sa o aiba fursecurile, deschisa sau putin intunecata.
Ingrediente pentru 16 fursecuri:
ou integral – 1 bucata
zahar brun/fructoza/sirop de agave – 65 gr
praf de copt – 1 lingurita
migdale macinate (faina de migdale) – 200 gr
migdale ...Citeste »