Intr-un articol mai vechi, am vorbit despre beneficiile prezentei ovazului in alimentatia noastra. Apoi, acum ceva timp, in cadrul unei discutii despre pregatirea ovazului, am fost intrebata de ce nu este bine sa il fierbem direct. Ca si in cazul altor alimente, exista anumite metode de preparare ale ovazului si, in general, ale cerealelor, care ...Citeste »
Despre gluten
O, brad frumos si dietetic, fara gluten!
6 Decembrie, 2011Deserturi, Dulciuri, Promo, Retete Craciun 4 ComentariiIngrediente pentru 1 brad:
1 pahar faina de migdale
putina sare
1/2 lingurita praf de copt
50 gr unt moale
50 gr sirop de agave
1 1/2 linguri miere, incalzita putin de tot
1 galbenus
cate 1/4 lingurita de: ghimbir, scortisoara, cardamon, nucsoara si anason stelat
150-200 gr ciocolata alba fara zahar
Mod de preparare:
Din faina de migdale, sare, praf de copt, unt, sirop de ...Citeste »
Ingrediente blat:
250 gr faina de migdale
1 lingura cu varf de cacao
1 ou
125 gr unt
80 gr sirop agave
putina sare
Ingrediente crema:
600 gr crema de branza (cream-cheese)
3 oua
100 gr sirop agave
1 limette
100 gr ciocolata neagra (procent mare de cacao)
40 gr praf de budinca frisca
Mod de preparare aluat:
Se pregateste un aluat din faina de migdale, cacao, sare, sirop de ...Citeste »