Calorii Slăbuţe Cursuri pictura, desen, modelaj, istoria artei
Sunt ResposnabilCalculator nutriţionalSusţine Slăbuţe!Concurs Slăbuţe!Slabute TV

Despre grasime

Simti gustul grasimii?

Stiri 4 Comentarii
Simti gustul grasimii?

Al saselea gust este al grasimii, fapt descoperit de cercetatorii australieni, iar cei care simt acest gust risca mult mai putin sa se ingrase.
De-a lungul anilor, gusturile cele mai bine recunoscute de oameni sunt: dulce, acru, sarat, amar si un al cincilea gust numit umami, gust specific bucatariilor japoneze si chineze.
Se pare ca oamenii care ...Citeste »

Grupa sanguina AB – Uleiuri si grasimi

Grupa sanguina AB Comentarii

Alimentaţia ideală pentru persoanele cu grupa sanguină AB – Uleiuri şi grăsimi

Abdominoplastia

Slabire si Medicina Comentarii

Abdominoplastia – generalitati
Abdominoplastia este o procedura chirurgicala de indepartare a excesului de piele si grasime din zona abdomenului. Aceasta operatie poate corecta aspectul de “abdomen lasat”.
In cazurile de exces de adipozitate se recurge la lipoaspiratie datorita efectului de lifting si contractie tegumentara postlipoaspiratie. In cazul in care acest prim stadiu nu a avut efectele scontate ...Citeste »

Fii o slabuta inteligenta, spune NU infometarii!!!

Sfaturi slabire 2 Comentarii

Alege slabitul inteligent, spune NU infometarii!!!
1. Evita dietele descoperite prin reviste sau pe internet care promoveaza reducerea drastica a caloriilor. Aceste regimuri se bazeaza pe efectul rapid obtinut, insa scapa din vedere faptul ca scaderea in greutate trebuie sa fie urmata in mod logic de mentinerea pe termen indelungat a greutatii optime. Citeste aici din ...Citeste »

Grupa sanguina B – Uleiuri si grasimi

Grupa sanguina B Comentarii
Grupa sanguina B – Uleiuri si grasimi

Alimentaţia ideală pentru persoanele cu grupa sanguină B – Uleiuri şi grăsimi

Calculator nutriţionalFan Slăbuţe!Susţine Slăbuţe!Top SlăbuţeSlabute TV
Ultimele articole
Ultimele comentarii
Ultimele subiecte în forum
 Mesajele slăbuţelor
Se încarcă mesajele...
Poziţionare: