Pate cu jeleu de rodie
Ingrediente:
ficat de pui – 500 gr
ulei de masline – 2 linguri
ceapa-salota – 4 bucati
usturoi – 2 catei
vin alb sec – 100 ml
unt – 150 gr
ienupar – 7 boabe
suc proaspat de rodie – 1 pahar
miere – 1 lingura
otet balsamic – 4 linguri
gelatina in granule – 15 gr
sare, piper – dupa gust
Mod de ...Citeste »
Ingrediente:
600 gr rosii cherry (se poate si cu rosii simple, dar trebuie sa fie mai coapte sau cu rosii pasate)
1 lingura busuioc
1 lingurita ulei de masline
sare dupa gust
2 bucati mozzarella
2 pliculete gelatina (intarire rapida)
1 legatura ruccola
Mod de preparare:
Daca se folosesc rosii proaspete
rosiile se acopera pentru 2 minute cu apa fierbinte, apoi se clatesc cu apa ...Citeste »