Calorii Slăbuţe Cursuri pictura, desen, modelaj, istoria artei
Sunt ResposnabilCalculator nutriţionalSusţine Slăbuţe!Concurs Slăbuţe!Slabute TV

Despre mancaruri dietetice

Peste provensal

Mancaruri cu peste, Promo, Retete South Beach faza III Comentarii
Peste provensal

Peste provensal (pentru 4 portii)
Ingrediente:

1/4 cana ulei de masline extravirgin
750 gr fileuri de peste
1/3 cana masline
1/2 linguri capere
1 cana rosii din conserva
3 linguri ceapa tocata
1/2 lingura rozmarin proaspat
1/2 lingura usturoi tocat
1/3 cana vin alb

Mod de preparare:

Incalziti cuptorul la 230 de grade Celsius, puneti o tigaie mare la foc rapid timp de 2-3 minute.
Turnati uleiul si ...Citeste »

File de somon umplut cu spanac

Mancaruri cu peste, Retete South Beach faza II Comentarii
File de somon umplut cu spanac

File de somon umplut cu spanac (pentru 4 portii)
Ingrediente:

4 fileuri de somon (de circa 150 gr fiecare)
1 varf de cutit sare
1 varf de cutit piper negru proaspat macinat
300 gr spanac, tocat mare
2 linguri sos pesto
1 lingura rosii deshidratate, maruntite
1 lingura seminte de pin

Mod de preparare:

Incalziti cuptorul la 200 grade Celsius.
Despicati fiecare file cam pe doua ...Citeste »

Frittata cu somon afumat

Mancaruri cu peste, Retete South Beach faza I Comentarii
Frittata cu somon afumat

Frittata cu somon afumat (pentru 2 portii)
Ingrediente:

8 tulpini de sparanghel proaspat
1 lingura ulei de masline extravirgin
½ ceapa
¼ cana rosii deshidratate
60 gr somon afumat
2 oua
¼ cana apa
3 linguri lapte praf degresat
¼ lingurita maghiran proaspat, maruntit
1 varf de cutit piper negru macinat
smantana degresata (optional)
arpagic (optional)

Mod de preparare:

Intr-o cratita mare aduceti la fierbere o cantitate mica de apa, ...Citeste »

Supa crema de ciuperci, reteta de post

Ciorbe, supe, borsuri, Promo, Retete post Comentarii
Supa crema de ciuperci, reteta de post

Reteta de post, recomandata de slabuta Rusu_Laura
Ingrediente:

230 g ciuperci
35 gr faina neagra
15 gr vegeta
500-600 ml apa

Mod de preparare:
Se pune la fiert apa si vegeta.
In alt vas se pun ciupercile la foc mic cu putina apa (30 ml maxim), se amesteca continuu (optional se poate adauga putin piper).
Dupa 5 minute se adauga peste ciuperci 400-500 ml ...Citeste »

Ardei umpluti cu pui si castraveti murati

Aperitive Comentarii

Ingrediente:

4 ardei grasi de diverse culori sau 4 gogosari
5 linguri de maioneza sau sos de iaurt
3-4 castraveti in otet
200 gr piept de pui
1 mar
1 legatura de marar proaspat
1 rosie
sare
piper

Mod de preparare:
Pieptul de pui se fierbe in apa cu sare.
Castravetii se scurg de otet si se taie in cubulete.
Pieptul se scurge si se lasa la racit, ...Citeste »

Calculator nutriţionalFan Slăbuţe!Susţine Slăbuţe!Top SlăbuţeSlabute TV
Ultimele articole
Ultimele comentarii
Ultimele subiecte în forum
 Mesajele slăbuţelor
Se încarcă mesajele...
Poziţionare: