Ingrediente:
1 kg cartofi noi
3-4 linguri susan
1 capatana usturoi verde
sare
ulei de masline
patrunjel
300 ml smantana slaba
2 linguri hrean
Mod de preparare:
Cartofii se spala foarte bine, se sterg cu un prosop de bucatarie si se taie in doua jumatati.
Intr-un vas termorezistent se toarna ulei de masline, se rastoarna cartofii si se amesteca bine. Se sareaza.
Fiecare jumatate de cartof se ...Citeste »
Ingrediente:
pulpa de porc dezosata si degresata, 1045g
ciuperci, 575g
ceapa rosie, 170g
morcov, 145g
telina, 60g
ardei gras rosu, 108g
usturoi, 50g
vin rosu sec, 50ml
sare, piper, busuioc, cimbru si oregano
Mod de preparare:
Se curata legumele. Ceapa se taie fasii, ciupercile se pastreaza intregi, morcovul si telina se taie julienne, iar usturoiul feliute.
Carnea se taie si ea fasii si se condimenteaza cu sare, ...Citeste »
Ingrediente:
500 gr pipote de pui
1/4 pahar sos de soia, putin sarat, de calitate
1 legatura ceapa verde
2 ardei grasi verzi
1/4 pahar susan
1 lingura suc de limette (lamai verzi), optional
1 lingura ulei de in
1-2 picaturi sos tabasco
1 pastaie chili verde
Mod de preparare:
Pipotele se curata, se spala si se fierb pana cand sunt gata (~ 1 ora si ...Citeste »
Ingrediente:
fasole verde, 190g
ceapa maruntita congelata, 5g
ulei de masline extravirgin, 30g
morcovi, cruzi, 160g
usturoi, 7g
cartofi, 350g
rosii, 185g
zucchini, 280g
vinete, 305g
ceapa verde, 15g
ceapa, 75g
ardei rosu gras, 200g
mazare fina congelata, 150g
pasta de rosii cubulete, 380g
patrunjel uscat, 2g
Mod de preparare:
Se curata, se spala si se maruntesc (cele care trebuie) legumele, apoi se pun intr-o tigaie, se pune sare dupa gust si ...Citeste »
O reteta delicioasa pentru dieta Montignac faza I si nu numai.
Ingrediente:
500 g naut boabe (ori din conserva, ori boabe pe care le punem o noapte la inmuiat in apa rece, dupa care le fierbem foarte bine pana se inmoaie si apoi le strecuram)
200 g ardei capia (am pus punguta de ardei capia tocat si pastrat ...Citeste »