Calorii Slăbuţe Cursuri pictura, desen, modelaj, istoria artei
Sunt ResposnabilCalculator nutriţionalSusţine Slăbuţe!Concurs Slăbuţe!Slabute TV

Despre mancaruri dietetice

File de pui cu piure de mango si avocado

Mancaruri cu carne, Promo 1 Commentariu
File de pui cu piure de mango si avocado

Ingrediente pentru 2 portii:

mango – 1 bucata
avocado – 1 bucata
file de pui – 2 jumatati de piept de pui
suc de lamaie – 1 lingura
sare, piper – dupa gust
apa – 1 lingura

Mod de preparare:

Fileul de pui se fierbe si se raceste.
Mango se curata si se taie cubulete, punem deoparte 1/3.
Avocado se curata si se taie cubulete, ...Citeste »

Orez negru cu sparanghel si sos de creveti (la abur)

Garnituri, Mancaruri cu peste, Promo, Retete South Beach faza II, Retete South Beach faza III, Retete Steamer/Retete la Aburi Comentarii
Orez negru cu sparanghel si sos de creveti (la abur)

Ingrediente pentru 4 portii:

310 gr orez negru nefiert
305 gr creveti curatati (decorticati)
200 ml smantana pentru gatit 15% (se poate inlocui cu iaurt)
sare de mare
piper
230 gr sparanghel (8 fire)

Mod de preparare:

In vasul fara gauri se pune orezul negru si 400 ml apa plata. Timp de gatire: 60 minute
Dupa ce orezul este gata, se amesteca cu sarea ...Citeste »

Pulpa de curcan cu legume, la cuptor

Fripturi, Mancaruri cu carne, Promo Comentarii
Pulpa de curcan cu legume, la cuptor

Ingrediente:

pulpa superioara de curcan fara os si piele, 860g
1 conserva ciuperci intregi, 220g
1 cutie rosii decojite, 150g
1 ceapa rosie, 35g
1 morcov, 130g
1 ardei gras rosu, 195g
4-5 catei de usturoi, 18g
vin alb sec, 100ml
ulei de masline extravirgin, 5ml
sare, piper, chimen

Mod de preparare:

Pulpa de curcan se cresteaza cu un cutit si se aseaza intr-un vas termorezistent uns ...Citeste »

Dorada in vin, la cuptor

Mancaruri cu peste, Promo Comentarii
Dorada in vin, la cuptor

Ingrediente:

1 peste dorada
2 mere verzi
1 bucata mare de fenicul
1 limette
100 ml vin alb (chardonnay)
putin piper roz
sare de mare dupa gust
ulei de masline

Mod de preparare:
Merele, feniculul si limette-ul se feliaza si se aseaza intr-o forma unsa cu ulei. Se sareaza putin.
Pestele curatat, spalat si sters cu un prosop de bucatarie, se condimenteaza cu piper roz si ...Citeste »

Calculator nutriţionalFan Slăbuţe!Susţine Slăbuţe!Top SlăbuţeSlabute TV
Ultimele articole
Ultimele comentarii
Ultimele subiecte în forum
  • Twisty’s Diary.
    Twisty, 17 ian 2020 13:52:57
    Hey!Buna! >:D< Din pacate vechiul meu jurnal zace prafuit in arhiva asa ca ...
  • Îmi caut forumul pentru grupa mea de slabute
    Zori de zi, 07 ian 2020 20:11:09
    Buna seara! Nu i nici o slăbuță intre 80 și 90 de ...
  • New Year, new Me :)
    Sabine_28, 03 ian 2020 11:45:11
    La multi ani, dragi slabute! Au trecut 10 ani de cand am intrat ...
  • Bored with Being Fat
    Ciucik, 05 oct 2019 18:46:49
    Imi amintesc ca ieri...desi era prin 2013; momentul cand am intrat pentru ...
  • La drum...fara stres.
    Michelina, 06 sep 2019 09:31:12
    Imi deschid un nou jurnal. De data asta nu am ambitii ...
 Mesajele slăbuţelor
Se încarcă mesajele...
Poziţionare: