Ingrediente:
pulpa superioara de curcan fara os si piele, 860g
1 conserva ciuperci intregi, 220g
1 cutie rosii decojite, 150g
1 ceapa rosie, 35g
1 morcov, 130g
1 ardei gras rosu, 195g
4-5 catei de usturoi, 18g
vin alb sec, 100ml
ulei de masline extravirgin, 5ml
sare, piper, chimen
Mod de preparare:
Pulpa de curcan se cresteaza cu un cutit si se aseaza intr-un vas termorezistent uns ...Citeste »
Ingrediente:
500 gr pipote de pui
1/4 pahar sos de soia, putin sarat, de calitate
1 legatura ceapa verde
2 ardei grasi verzi
1/4 pahar susan
1 lingura suc de limette (lamai verzi), optional
1 lingura ulei de in
1-2 picaturi sos tabasco
1 pastaie chili verde
Mod de preparare:
Pipotele se curata, se spala si se fierb pana cand sunt gata (~ 1 ora si ...Citeste »
O mancare ideala pentru masa de pranz sau cina.
Ingrediente pentru ratatouille:
4-5 rosii
2 ardei grasi
1 vanata
2 dovlecei
1 ceapa
2 catei de usturoi
piper proaspat macinat
sare
cateva fire de cimbru sau alta verdeata
ulei de masline
Ingrediente pentru sos de iaurt si usturoi:
250 gr de iaurt gras
1 catel de usturoi
1/2 lingurita sare
1 legatura verdeata (patrunjel)
Mod de preparare ratatouille:
Rosiile se acopera cu apa ...Citeste »
Ingrediente:
1 peste dorada
2 mere verzi
1 bucata mare de fenicul
1 limette
100 ml vin alb (chardonnay)
putin piper roz
sare de mare dupa gust
ulei de masline
Mod de preparare:
Merele, feniculul si limette-ul se feliaza si se aseaza intr-o forma unsa cu ulei. Se sareaza putin.
Pestele curatat, spalat si sters cu un prosop de bucatarie, se condimenteaza cu piper roz si ...Citeste »
Ingrediente:
fasole verde, 190g
ceapa maruntita congelata, 5g
ulei de masline extravirgin, 30g
morcovi, cruzi, 160g
usturoi, 7g
cartofi, 350g
rosii, 185g
zucchini, 280g
vinete, 305g
ceapa verde, 15g
ceapa, 75g
ardei rosu gras, 200g
mazare fina congelata, 150g
pasta de rosii cubulete, 380g
patrunjel uscat, 2g
Mod de preparare:
Se curata, se spala si se maruntesc (cele care trebuie) legumele, apoi se pun intr-o tigaie, se pune sare dupa gust si ...Citeste »