Calorii Slăbuţe Cursuri pictura, desen, modelaj, istoria artei
Sunt ResposnabilCalculator nutriţionalSusţine Slăbuţe!Concurs Slăbuţe!Slabute TV

Despre mancaruri dietetice

Pulpa de curcan cu legume, la cuptor

Fripturi, Mancaruri cu carne, Promo Comentarii
Pulpa de curcan cu legume, la cuptor

Ingrediente:

pulpa superioara de curcan fara os si piele, 860g
1 conserva ciuperci intregi, 220g
1 cutie rosii decojite, 150g
1 ceapa rosie, 35g
1 morcov, 130g
1 ardei gras rosu, 195g
4-5 catei de usturoi, 18g
vin alb sec, 100ml
ulei de masline extravirgin, 5ml
sare, piper, chimen

Mod de preparare:

Pulpa de curcan se cresteaza cu un cutit si se aseaza intr-un vas termorezistent uns ...Citeste »

Pipote de pui cu susan

Mancaruri cu carne, Promo Comentarii
Pipote de pui cu susan

Ingrediente:

500 gr pipote de pui
1/4 pahar sos de soia, putin sarat, de calitate
1 legatura ceapa verde
2 ardei grasi verzi
1/4 pahar susan
1 lingura suc de limette (lamai verzi), optional
1 lingura ulei de in
1-2 picaturi sos tabasco
1 pastaie chili verde

Mod de preparare:
Pipotele se curata, se spala si se fierb pana cand sunt gata (~ 1 ora si ...Citeste »

Ratatouille cu sos de iaurt si usturoi

Mancaruri cu legume, Promo, Retete South Beach faza I, Retete South Beach faza II, Retete South Beach faza III Comentarii
Ratatouille cu sos de iaurt si usturoi

O mancare ideala pentru masa de pranz sau cina.
Ingrediente pentru ratatouille:

4-5 rosii
2 ardei grasi
1 vanata
2 dovlecei
1 ceapa
2 catei de usturoi
piper proaspat macinat
sare
cateva fire de  cimbru sau alta verdeata
ulei de masline

Ingrediente pentru sos de iaurt si usturoi:

250 gr de iaurt gras
1 catel de usturoi
1/2 lingurita sare
1 legatura verdeata (patrunjel)

Mod de preparare ratatouille:
Rosiile se acopera cu apa ...Citeste »

Dorada in vin, la cuptor

Mancaruri cu peste, Promo Comentarii
Dorada in vin, la cuptor

Ingrediente:

1 peste dorada
2 mere verzi
1 bucata mare de fenicul
1 limette
100 ml vin alb (chardonnay)
putin piper roz
sare de mare dupa gust
ulei de masline

Mod de preparare:
Merele, feniculul si limette-ul se feliaza si se aseaza intr-o forma unsa cu ulei. Se sareaza putin.
Pestele curatat, spalat si sters cu un prosop de bucatarie, se condimenteaza cu piper roz si ...Citeste »

Ghiveci de legume

Mancaruri cu legume, Promo, Retete post 3 Comentarii
Ghiveci de legume

Ingrediente:

fasole verde, 190g
ceapa maruntita congelata, 5g
ulei de masline extravirgin, 30g
morcovi, cruzi, 160g
usturoi, 7g
cartofi, 350g
rosii, 185g
zucchini, 280g
vinete, 305g
ceapa verde, 15g
ceapa, 75g
ardei rosu gras, 200g
mazare fina congelata, 150g
pasta de rosii cubulete, 380g
patrunjel uscat, 2g

Mod de preparare:
Se curata, se spala si se maruntesc (cele care trebuie) legumele, apoi se pun intr-o tigaie, se pune sare dupa gust si ...Citeste »

Calculator nutriţionalFan Slăbuţe!Susţine Slăbuţe!Top SlăbuţeSlabute TV
Ultimele articole
Ultimele comentarii
Ultimele subiecte în forum
 Mesajele slăbuţelor
Se încarcă mesajele...
Poziţionare: