Calorii Slăbuţe Cursuri pictura, desen, modelaj, istoria artei
Sunt ResposnabilCalculator nutriţionalSusţine Slăbuţe!Concurs Slăbuţe!Slabute TV

Despre mancaruri dietetice

Paste cu rucola si masline

Paste, Pizza Comentarii
Paste cu rucola si masline

Ingrediente:

30 gr rucola
2 rosii
50 gr mozzarella
3 masline fara samburi
1 fir de ceapa de verde
1 lingurita de ulei de masline
sare
piper
100 gr fusilli (paste spiralate)

Mod de preparare:

Spalati si curatati rucola, apoi taiati-o in bucati mai maricele.
Rosiile opariti-le, indepartati-le coaja, tocati-le si apoi pasati-le marunt.
Mozzarella se taie in bucatele.
Maslinele se taie inele.
Ceapa verde se spala si se taie ...Citeste »

Gratin de dovlecei, a la Monti

Mancaruri cu legume, Promo, Retete Montignac faza I, Retete lacto vegetariene Comentarii
Gratin de dovlecei, a la Monti

Ingrediente:

dovlecei
urda
piper
ceapa verde
zaatar
cabanos
rosii
oua – 4 bucati
cascaval

Mod de preparare:

Am pus un rand de felii subtiri de dovlecei, am presarat urda sfaramata, piper, ceapa verde, zaatar (un condiment din Israel), cateva rondele de cabanos (mai mult de miros, ca sunt afumati), apoi am pus iar dovlecei si din nou acelasi strat de urda, ceapa verde, etc…
La sfarsit, am ...Citeste »

Supa crema de mazare verde boabe

Ciorbe, supe, borsuri 3 Comentarii
Supa crema de mazare verde boabe

Aveti nevoie de:

2 litri de apa
250 de grame de mazare verde boabe
150 de grame de carne de pui taiata in bucatele mici
1 ceapa taiata marunt
1 catel de usturoi tocat bine
sare, piper

Preparare:

Carnea de pui se pune la prajit putin in tigaie teflon si se lasa pana se albeste, apoi se da la o parte.
Intr-o alta cratita ...Citeste »

Lasagna cu spanac

Mancaruri cu legume, Promo, Retete lacto vegetariene Comentarii
Lasagna cu spanac

Lasagna cu spanac (pentru 2 portii)
Ingrediente:

500 gr spanac
1 ceapa
1 lingura ulei
1 catel usturoi
sare, piper
nucsoara
rosii dintr-o conserva (850 ml)
boia de ardei
1/2 lingurita oregano
1 lingura faina
250 gr branza de vaci
6 foi lasagna
frunze de busioc

Mod de preparare:

Spanacul se curata, se spala si se fierbe in apa cu sare. Cand este gata, se scurge si se toaca marunt.
Ceapa se ...Citeste »

Pilaf cu ciuperci si verdeata

Garnituri Comentarii
Pilaf cu ciuperci si verdeata

Ingrediente:

600-700 gr ciuperci
1 bucata ceapa
o ceasca orez integral
3 linguri ulei (de preferat ulei de masline)
sare
verdeata tocata

Mod de preparare:

Ceapa tocata se caleste in uleiul incins, se adauga apoi orezul, se caleste putin si se stinge cu apa clocotita.
Se adauga ciupercile spalate si taiate felii, se presara sarea si se pun la foc potrivit timp de 20 ...Citeste »

Calculator nutriţionalFan Slăbuţe!Susţine Slăbuţe!Top SlăbuţeSlabute TV
Ultimele articole
Ultimele comentarii
Ultimele subiecte în forum
 Mesajele slăbuţelor
Se încarcă mesajele...
Poziţionare: