Calorii Slăbuţe Cursuri pictura, desen, modelaj, istoria artei
Sunt ResposnabilCalculator nutriţionalSusţine Slăbuţe!Concurs Slăbuţe!Slabute TV

Despre minerale

Faina de migdale

Afectiuni cardio-vasculare, Diabet zaharat, Dieta, Info alimente, Obezitate, Promo, Sanatatea in familie, Sfaturi slabire 3 Comentarii
Faina de migdale

Faina de migdale este o alternativa sanatoasa, nutritiva la traditionala faina de grau si o solutie foarte buna in cazul persoanelor care au intoleranta la gluten. De asemenea, este un aliment bun in cazul unei alimentatii in care se doreste reducerea cantitatii de carbohidrati din surse precum: cerealele. Faina de migdale poate fi folosita la ...Citeste »

Susan

Calorii, Info alimente, Promo Comentarii
Susan

Origine
Susanul este unul dintre cele mai vechi condimente din lume. Chiar daca este originar din Asia de Sud, cultivarea lui s-a extins si in India, China, Sudan, Etiopia, Nigeria, Mexic, etc.
Descriere
Susanul este o planta anuala, cu tulpina lunga si dreapta si care poate ajunge la inaltimi de peste 100 cm. Florile acestei plante sunt galbene, dar ...Citeste »

Alimente relaxante

Afectiuni cardio-vasculare, Info alimente, Promo, Sanatatea in familie 1 Commentariu
Alimente relaxante

Stresul, supranumit ‘ucigasul tacut’, castiga din ce in ce mai mult ‘loc’ in vietile noastre. Stresul prelungit poate duce la aparitia bolilor de inima, aritmiei cardiace, tensiunii arteriale, caderii parului si migrenelor, stresul tine organismul intr-o stare de permanenta alerta.
Mereu vor exista motive si conditii propice pentru stres, este imposibil sa ne izolam intr-un glob ...Citeste »

Paine de casa, din faina macerata

Panificatie, Promo, Retete lacto vegetariene Comentarii
Paine de casa, din faina macerata

In articolele anterioare (art. 1 si art. 2) am vorbit despre importanta pre-prepararii unor cereale, printre care este si faina de grau integrala. Macerarea are ca rol neutralizarea acidului fitic, continut in majoritatea cerealelor, neutralizarea enzimelor inhibitoare si descompunerea glutenului si a altor proteine din cereale in compusi mai simpli, usor de digerat/asimilat. Acidul fitic ...Citeste »

Calculator nutriţionalFan Slăbuţe!Susţine Slăbuţe!Top SlăbuţeSlabute TV
Ultimele articole
Ultimele comentarii
Ultimele subiecte în forum
 Mesajele slăbuţelor
Se încarcă mesajele...
Poziţionare: