Calorii Slăbuţe Cursuri pictura, desen, modelaj, istoria artei
Sunt ResposnabilCalculator nutriţionalSusţine Slăbuţe!Concurs Slăbuţe!Slabute TV

Despre montignac

Alina82 – Slabuta 2011

Am slabit..., Interviuri, Promo 68 Comentarii
Alina82 – Slabuta 2011

Alina82 este prima slabuta cunoscator, dedicata din comunitate, dar si prima din Generatia Slabute 2011.
Slabutele, care lupta cu kilogramele alaturi de ea, o caracterizeaza ca fiind o persoana foarte ambitioasa, constiincioasa, frumoasa si un exemplu-model de “asa da”.
Va invitam sa cititi povestea ei de succes.
Noi ii dorim mentinere usoara si sa ramana ...Citeste »

Tarta cu branza de oaie, urda si spanac (Montignac faza I)

Aperitive, Promo, Retete Montignac faza I, Retete Montignac faza II, Retete South Beach faza I, Retete South Beach faza II, Retete South Beach faza III 9 Comentarii
Tarta cu branza de oaie, urda si spanac (Montignac faza I)

Ingrediente pentru 6 portii:

6 oua
500 urda usor sarata
200 branza de oaie sarata
200 gr spanac congelat
o ceapa
3 catei de usturoi

Mod de preparare:

Se mixeaza toate ingredientele (ceapa si usturoiul facute in blender si apoi puse la oala cu spanacul la fiert).
Compozitia se rastoarna intr-un vas de tarta yena si se da la cuptor pentru 30 minute.

Pofta buna! ...Citeste »

Clatite umplute cu pui si ciuperci si sos bechamel, Montignac faza I

Paste, Pizza, Promo, Retete Montignac faza I 5 Comentarii
Clatite umplute cu pui si ciuperci si sos bechamel, Montignac faza I

Ingrediente clatite:
Faceti clatite din faina de naut, asa cum am aratat la socca (click).
Ingrediente umplutura:

1 ceapa
400 gr ciuperci
piept de pui tocat
pasta de rosii fara adaosuri
sare
piper
usturoi
oregano
apa

Ingrediente sos bechamel:

1 lingura plina faina de naut
2 linguri ulei de masline
sare
apa

Mod de preparare sos bechamel:

Am pus uleiul si faina sa se prajeasca un pic (nu este necesar, eu asa am ...Citeste »

Chipsuri Montignac faza I

Promo, Retete Montignac faza I 1 Commentariu
Chipsuri Montignac faza I

Ingrediente:

faina de naut - 3 linguri
ulei de masline - 1/2 lingurita
apa - 4-5 linguri

Mod de preparare:

Se amesteca ingredientele, daca se formeaza cocoloase se sparg cu mixerul (cel cu lame, nu cel cu care batem albusurile).
Se fac intr-o tigaie de teflon cu ajutorul unei palete de silicon.
Tigaia se pune un pic la incins, se unge cu putin ulei, cu ...Citeste »

“Cartofi prajiti / copti”, Montignac faza I

Aperitive, Retete Montignac faza I 3 Comentarii
“Cartofi prajiti / copti”, Montignac faza I

Ingrediente pentru 3-4 persoane:

125 gr faina de naut
1 lingurita ulei de masline
500 ml apa
sare

Mod de preparare:

Apa se pune la fiert cu sarea si uleiul
Cand apa incepe sa fiarba, se pune faina de naut si se amesteca energic pentru a nu se forma cocoloase. Daca se vor forma, folositi un mixer pentru a le sparge.
Intr-o tavita, ...Citeste »

Calculator nutriţionalFan Slăbuţe!Susţine Slăbuţe!Top SlăbuţeSlabute TV
Ultimele articole
Ultimele comentarii
Ultimele subiecte în forum
  • Twisty’s Diary.
    Twisty, 17 ian 2020 13:52:57
    Hey!Buna! >:D< Din pacate vechiul meu jurnal zace prafuit in arhiva asa ca ...
  • Îmi caut forumul pentru grupa mea de slabute
    Zori de zi, 07 ian 2020 20:11:09
    Buna seara! Nu i nici o slăbuță intre 80 și 90 de ...
  • New Year, new Me :)
    Sabine_28, 03 ian 2020 11:45:11
    La multi ani, dragi slabute! Au trecut 10 ani de cand am intrat ...
  • Bored with Being Fat
    Ciucik, 05 oct 2019 18:46:49
    Imi amintesc ca ieri...desi era prin 2013; momentul cand am intrat pentru ...
  • La drum...fara stres.
    Michelina, 06 sep 2019 09:31:12
    Imi deschid un nou jurnal. De data asta nu am ambitii ...
 Mesajele slăbuţelor
Se încarcă mesajele...
Poziţionare: