Calorii Slăbuţe Cursuri pictura, desen, modelaj, istoria artei
Sunt ResposnabilCalculator nutriţionalSusţine Slăbuţe!Concurs Slăbuţe!Slabute TV

Despre montignac

Sarmalute cu urda si ciuperci a la Montignac

Mancaruri cu legume, Promo, Retete Montignac faza I 2 Comentarii
Sarmalute cu urda si ciuperci a la Montignac

Sarmalute cu urda si ciuperci
Ingrediente:

urda
2 oua
ceapa verde
ardei gras rosu
marar
patrunjel
ciuperci
1 lingura ulei masline extravirgin
putin cimbru
boabe de piper
boia dulce
foi de dafin
sare
putin jambon afumat pentru gust
suc de rosii
bors

Mod de preparare:

Asezam pe fundul vasului varza tocata marunt (cotoare si frunze mai groase) cu jambonul taiat.
Se opareste varza si se pregatesc frunzele.
Se caleste ceapa verde in uleiul de masline si ...Citeste »

Rulada de carne a la Montignac

Mancaruri cu carne, Promo, Retete Montignac faza I 2 Comentarii
Rulada de carne a la Montignac

Ingrediente:

carne tocata (poate sa fie de vita, de pui sau amestec vita cu porc)
2 oua crude
oua fierte
branza
ardei rosu

Mod de preparare:

Se condimenteaza carnea, se pun si 2 oua crude, apoi din amestecul acesta se intinde o foaie, deasupra se presara ouale fierte razuite (un strat), un strat de branza sau cascaval si un strat de ardei ...Citeste »

Tort cu nuca de cocos a la Montignac

Deserturi, Dulciuri, Promo, Retete Montignac faza I, Retete lacto vegetariene 1 Commentariu
Tort cu nuca de cocos a la Montignac

Tort cu fulgi de nuca de cocos
Ingrediente blat:

oua – 5 bucati
tarate – 12 linguri
fructoza – 2 linguri
apa – 5 linguri

Ingrediente crema:

fructoza – 3 linguri
tarate – 4 linguri
galbenusuri – 5 bucati
lapte – 1/2 l
stic de vanilie
lamaie (coaja groasa taiata cu cutitul, nu rasa)
migdale rase
portocale maruntite
nuca cocos – 150 g
mar

Ingrediente sirop:

suc de mere
suc de grapefruit

Mod de preparare ...Citeste »

Quiche cu somon si branza cu mucegai in stil Montignac

Mancaruri cu peste, Promo, Retete Montignac faza I Comentarii
Quiche cu somon si branza cu mucegai in stil Montignac

Quiche cu somon si branza cu mucegai
Ingrediente pentru 4 portii:

ulei de masline de calitate
1 ceapa alba taiata marunt
100 grame parmezan, dat pe razatoare
2 linguri de busuioc proaspat, taiat
8 oua mari
250 ml smantana dulce
10 masline negre fara samburi
300 gr somon afumat, taiat felii
100 gr branza Roquefort, taiata cubulete

Mod de preparare:

Ungeti usor un vas ceramic pentru cuptor ...Citeste »

Quiche cu branza in stil Montignac

Mancaruri cu legume, Promo, Retete Montignac faza I, Retete lacto vegetariene Comentarii
Quiche cu branza in stil Montignac

Quiche cu branza, Montignac faza I
Ingrediente pentru 4 portii:

10 rosii coapte, taiate in jumatate
ulei de masline de calitate
1 lingurita de usturoi pisat
1 lingurita de ierburi de Provence
1 ceapa alba taiata marunt
250 de grame de bacon sau sunca neafumata, taiat cubulete
8 oua mari
500 de ml smantana dulce
1 lingura arpagic taiat marunt
100 de grame de branza Gruyere ...Citeste »

Calculator nutriţionalFan Slăbuţe!Susţine Slăbuţe!Top SlăbuţeSlabute TV
Ultimele articole
Ultimele comentarii
Ultimele subiecte în forum
 Mesajele slăbuţelor
Se încarcă mesajele...
Poziţionare: