Ingrediente:
4 oua
4 linguri rase fructoza ( aprox 35 gr)
2 linguri ulei de masline ( aprox 40 ml)
4 linguri faina integrala ( aprox 55 gr)
1 fiola esenta vanilie ( 10 ml)
4- 5 lunguri gem fara zahar
Mod de preparare:
Se incinge cuptorul la 170 C.
Se unge o tava cu ulei si se tapeteaza cu faina.
Se pune deoparte.
Se aseaza ...Citeste »
Reteta pentru faza I dieta Montignac, recomandata de slabuta Teodora
Ingrediente:
jumatate kg de spanac
2 fire de ceapa verde
o legatura mica de marar proaspat
ulei de masline
otet
sare
Mod de preparare:
Se spala bine spanacul.
Se taie fasii.
Se spala si se taie rondele ceapa verde.
Mararul se spala si el, si se toaca cat mai marunt.
Se amesteca toate cu ulei, otet si sare ...Citeste »
Ingrediente:
200 gr rosii
200 gr ardei gras galben
150 gr dovlecei
150 gr ceapa
20 gr usturoi
20 gr patrunjel
10 ml ulei de masline
250 ml iaurt
100 gr branza quark
200 gr broccoli
Mod de preparare:
Se fierb toate legumele, in afara de usturoi, care e optional, si de patrunjel.
Cand au fiert se scurge apa intr-un castron si se mixeza, impreuna cu usturoiul.
Se adauga ...Citeste »
In articolul anterior am vorbit despre Indicele Glicemic, ce inseamna si care este importanta lui in alimentatie.
In acest articol va prezentam lista de alimente cu Indice Glicemic Mediu.
Bere
Glucoza (dextroza)
Cartofi prajiti sau gatiti la cuptor
Faina de orez
Paine alba fara gluten
Morcovi (fierti)
Orez instant
Fulgi de porumb
Pop corn (fara zahar)
Pastarnac
Paine alba pentru sandvis
Faina alba de grâu
Piure de cartofi
Gogosi
Lasagna
Dovlecel, tartacuta
Pepene ...Citeste »
In articolul anterior am vorbit despre Indicele Glicemic, ce inseamna si care este importanta lui in alimentatie.
In acest articol va prezentam lista de alimente cu Indice Glicemic Mediu.
Baton de cereale (fara zahar adaugat)
Mango
Kiwi
Muesli (fara zahar)
Suc de ananas (neîndulcit)
Cartofi dulci
Ananas (fruct proaspat)
Suc de grapefruit (neîndulcit)
Struguri verzi sau rosii (fructe proaspete)
Mazare verde (la conserva)
Paine integrala de secara ...Citeste »