Calorii Slăbuţe Cursuri pictura, desen, modelaj, istoria artei
Sunt ResposnabilCalculator nutriţionalSusţine Slăbuţe!Concurs Slăbuţe!Slabute TV

Despre montignac

Para in ciocolata, Montignac faza I

Deserturi, Dulciuri, Promo, Retete Montignac faza I, Retete Montignac faza II, Retete lacto vegetariene, Retete post, Retete vegetariene Comentarii
Para in ciocolata, Montignac faza I

Ingrediente:

2 pere (cate vreti voi, eu de data aceasta le-am lasat intregi, data viitoare nu le mai las intregi)
350 ml apa
3 linguri fructoza
70 gr ciocolata 85% cacao

Mod de preparare:

Perele le-am curatat de coaja si le-am dat in clocot in apa cu fructoza care fierbea.
Am lasat sa dea 2-3 clocote, apoi le-am scos pe rand si ...Citeste »

Tarta cu branza de oaie, urda si spanac (Montignac faza I)

Aperitive, Promo, Retete Montignac faza I, Retete Montignac faza II, Retete South Beach faza I, Retete South Beach faza II, Retete South Beach faza III 9 Comentarii
Tarta cu branza de oaie, urda si spanac (Montignac faza I)

Ingrediente pentru 6 portii:

6 oua
500 urda usor sarata
200 branza de oaie sarata
200 gr spanac congelat
o ceapa
3 catei de usturoi

Mod de preparare:

Se mixeaza toate ingredientele (ceapa si usturoiul facute in blender si apoi puse la oala cu spanacul la fiert).
Compozitia se rastoarna intr-un vas de tarta yena si se da la cuptor pentru 30 minute.

Pofta buna! ...Citeste »

Clatite umplute cu pui si ciuperci si sos bechamel, Montignac faza I

Paste, Pizza, Promo, Retete Montignac faza I 5 Comentarii
Clatite umplute cu pui si ciuperci si sos bechamel, Montignac faza I

Ingrediente clatite:
Faceti clatite din faina de naut, asa cum am aratat la socca (click).
Ingrediente umplutura:

1 ceapa
400 gr ciuperci
piept de pui tocat
pasta de rosii fara adaosuri
sare
piper
usturoi
oregano
apa

Ingrediente sos bechamel:

1 lingura plina faina de naut
2 linguri ulei de masline
sare
apa

Mod de preparare sos bechamel:

Am pus uleiul si faina sa se prajeasca un pic (nu este necesar, eu asa am ...Citeste »

Chiftelute din soia, Montignac

Aperitive, Promo, Retete Montignac faza I, Retete lacto vegetariene, Retete post, Retete vegetariene Comentarii
Chiftelute din soia, Montignac

Chiftelute din soia, a la Monti
Ingrediente:

100 gr soia granule
4 catei de usturoi – 15 gr
1 ceapa – 75 gr
patrunjel – 9 gr
2 linguri ulei masline – 15 gr
2 linguri faina de naut – 17 gr
sare, piper, boia dulce

Mod de preparare:

Se prepara soia conform instructiunilor de pe pachet.
Se stoarce de surplusul de apa si se amesteca ...Citeste »

Quiche cu somon si branza cu mucegai in stil Montignac

Mancaruri cu peste, Promo, Retete Montignac faza I Comentarii
Quiche cu somon si branza cu mucegai in stil Montignac

Quiche cu somon si branza cu mucegai
Ingrediente pentru 4 portii:

ulei de masline de calitate
1 ceapa alba taiata marunt
100 grame parmezan, dat pe razatoare
2 linguri de busuioc proaspat, taiat
8 oua mari
250 ml smantana dulce
10 masline negre fara samburi
300 gr somon afumat, taiat felii
100 gr branza Roquefort, taiata cubulete

Mod de preparare:

Ungeti usor un vas ceramic pentru cuptor ...Citeste »

Calculator nutriţionalFan Slăbuţe!Susţine Slăbuţe!Top SlăbuţeSlabute TV
Ultimele articole
Ultimele comentarii
Ultimele subiecte în forum
 Mesajele slăbuţelor
Se încarcă mesajele...
Poziţionare: