Calorii Slăbuţe Cursuri pictura, desen, modelaj, istoria artei
Sunt ResposnabilCalculator nutriţionalSusţine Slăbuţe!Concurs Slăbuţe!Slabute TV

Despre montignac

Garnitura de naut boabe, Montignac Faza I

Garnituri, Promo, Retete Montignac faza I 1 Commentariu
Garnitura de naut boabe, Montignac Faza I

O reteta delicioasa pentru dieta Montignac faza I si nu numai.
Ingrediente:

500 g naut boabe (ori din conserva, ori boabe pe care le punem o noapte la inmuiat in apa rece, dupa care le fierbem foarte bine pana se inmoaie si apoi le strecuram)
200 g ardei capia (am pus punguta de ardei capia tocat si pastrat ...Citeste »

Tarta cu branza de oaie, urda si spanac (Montignac faza I)

Aperitive, Promo, Retete Montignac faza I, Retete Montignac faza II, Retete South Beach faza I, Retete South Beach faza II, Retete South Beach faza III 9 Comentarii
Tarta cu branza de oaie, urda si spanac (Montignac faza I)

Ingrediente pentru 6 portii:

6 oua
500 urda usor sarata
200 branza de oaie sarata
200 gr spanac congelat
o ceapa
3 catei de usturoi

Mod de preparare:

Se mixeaza toate ingredientele (ceapa si usturoiul facute in blender si apoi puse la oala cu spanacul la fiert).
Compozitia se rastoarna intr-un vas de tarta yena si se da la cuptor pentru 30 minute.

Pofta buna! ...Citeste »

Clatite umplute cu pui si ciuperci si sos bechamel, Montignac faza I

Paste, Pizza, Promo, Retete Montignac faza I 5 Comentarii
Clatite umplute cu pui si ciuperci si sos bechamel, Montignac faza I

Ingrediente clatite:
Faceti clatite din faina de naut, asa cum am aratat la socca (click).
Ingrediente umplutura:

1 ceapa
400 gr ciuperci
piept de pui tocat
pasta de rosii fara adaosuri
sare
piper
usturoi
oregano
apa

Ingrediente sos bechamel:

1 lingura plina faina de naut
2 linguri ulei de masline
sare
apa

Mod de preparare sos bechamel:

Am pus uleiul si faina sa se prajeasca un pic (nu este necesar, eu asa am ...Citeste »

Chipsuri Montignac faza I

Promo, Retete Montignac faza I 1 Commentariu
Chipsuri Montignac faza I

Ingrediente:

faina de naut - 3 linguri
ulei de masline - 1/2 lingurita
apa - 4-5 linguri

Mod de preparare:

Se amesteca ingredientele, daca se formeaza cocoloase se sparg cu mixerul (cel cu lame, nu cel cu care batem albusurile).
Se fac intr-o tigaie de teflon cu ajutorul unei palete de silicon.
Tigaia se pune un pic la incins, se unge cu putin ulei, cu ...Citeste »

Sarlota de ciocolata, Montignac Faza II

Deserturi, Dulciuri, Promo, Retete Montignac faza II Comentarii
Sarlota de ciocolata, Montignac Faza II

Ingrediente:

1 avocado
1 pahar mare de 400 gr de zmeura
2 tablete de ciocolata 75% cacao
2 linguri de lapte de cocos ( cocos, apa, emulgator)
2 linguri (mari de ciorba) de sirop de agave

Mod de preparare:

Am facut din avocado piure, am mixat si zmeura in bol, am pus siropul de agave.
In acest timp intr-un vas am topit ciocolata ...Citeste »

Calculator nutriţionalFan Slăbuţe!Susţine Slăbuţe!Top SlăbuţeSlabute TV
Ultimele articole
Ultimele comentarii
Ultimele subiecte în forum
 Mesajele slăbuţelor
Se încarcă mesajele...
Poziţionare: