Ingrediente:
pulpa de porc dezosata si degresata, 1045g
ciuperci, 575g
ceapa rosie, 170g
morcov, 145g
telina, 60g
ardei gras rosu, 108g
usturoi, 50g
vin rosu sec, 50ml
sare, piper, busuioc, cimbru si oregano
Mod de preparare:
Se curata legumele. Ceapa se taie fasii, ciupercile se pastreaza intregi, morcovul si telina se taie julienne, iar usturoiul feliute.
Carnea se taie si ea fasii si se condimenteaza cu sare, ...Citeste »
Ingrediente pentru 8 burgeri mari/8 portii:
Carne de porc, proaspata, prelucrata, spata, muschiulet, carne degresata, crud, 1363 gr
Frunze marar proaspat, 20 gr
Patrunjel, proaspat, 15 gr
Ceapa, 207 gr
Oua proaspete – 2 bucati
Sare de/pentru masa, dupa gust
Piper, dupa gust
Mod de preparare:
Carnea de porc se da prin masina de tocat.
Apoi, se dau tot prin masina de tocat verdeturile si ...Citeste »
Probabil deseori te intrebi daca este bine sau nu sa consumi carne.
Carnea pasarilor si animalelor crescute in conditii ecologice este buna si ne furnizeaza proteine sanatoase si alti nutrienti importanti, cea care provine de la animalele crescute cu hormoni si antibiotice cu siguranta este de dorit sa fie evitata.
Mai jos vei gasi un mini-studiu asupra ...Citeste »
2 Iunie, 2010Aperitive, Promo
Chiftelute de porc la cuptor (15 bucati)
Ingrediente:
375 gr carne de porc tocata (din pulpa de porc, degresata)
sare
piper
coriandru
marar uscat, 1/2 lingurita
1 ou
Mod de preparare:
Se amesteca toate ingredientele de mai sus.
Se umezesc mainile pentru a forma chiftelutele de porc.
Pe o tava se pune o foaie de hartie de copt si pe ea se pun chiftelutele.
Se dau la ...Citeste »
In alimentatia noastra este bine sa fie prezente mai multe tipuri de carne, cele mai apreciate sunt:
carne de vita, vitel
carne de porc
carne de manzat
carne de miel
carne de iepure
carne de pui
carne de curcan
Consumul de proteine animale este important, deoarece acestea sunt complete, adica contin toti aminoacizii esentiali.
Carnea este o sursa importanta de fier usor asimilabil, de ...Citeste »