Calorii Slăbuţe Cursuri pictura, desen, modelaj, istoria artei
Sunt ResposnabilCalculator nutriţionalSusţine Slăbuţe!Concurs Slăbuţe!Slabute TV

Despre post

Humus

Garnituri, Retete South Beach faza I, Retete post, Retete vegetariene Comentarii
Humus

Humus (pentru 5 portii)
Ingrediente:

1 conserva de naut (450 gr)
2 linguri zeama de lamaie proaspat stoarsa
½ cana tahini (pasta de susan)
¼ cana ceapa tocata
3 catei de usturoi tocati
2 lingurite ulei de masline extravirgin
¼ lingurita piper rosu macinat
½ lingurita sare
patrunjel proaspat maruntit (optional)

Mod de preparare:

Scurgeti nautul si pastrati ¼ cana de lichid.
Puneti in mixer sau in robotul ...Citeste »

Ciuperci umplute cu spanac

Aperitive, Promo, Retete South Beach faza I, Retete post, Retete vegetariene 1 Commentariu
Ciuperci umplute cu spanac

Ciuperci umplute cu spanac (pentru 8 portii)
Ingrediente:

1 pachet (250 gr) spanac congelat, maruntit
1 lingurita sare
8 ciuperci mari
1 lingura ulei de masline extravirgin

Mod de preparare:

Puneti o cana de apa intr-o cratita mijlocie si lasati-o sa fiarba.
Adaugati spanacul si sarea. Acoperiti si fierbeti conform instructiunilor de pe pachet.
Spalati ciupercile. Taiati si tocati cozile, indepartand capetele.
Incalziti uleiul de ...Citeste »

Salata de soia

Promo, Retete South Beach faza I, Retete post, Retete vegetariene, Salate Comentarii
Salata de soia

Salata de soia (pentru 4 portii)
Ingrediente:

1 punga (450 gr) de soia verde congelata
¼ cana otet de orez condimentat
1 lingura ulei vegetal
¼ lingurita sare
¼ piper negru proaspat macinat
1-2 legaturi ridichi (250 gr), taiate felii subtiri
1 cana frunze proaspete de coriandru, maruntite

Mod de preparare:

Intr-un castron mare amestecati boabele de soia (dezghetate), otetul, uleiul, sarea, piperul, ridichile si ...Citeste »

Triunghiuri cu dovleac, dietetice

Deserturi, Dulciuri, Retete post Comentarii
Triunghiuri cu dovleac, dietetice

Triunghiuri (foi de placinta) cu dovleac, reteta dietetica cu fructoza
Ingrediente:

foi de placinta Linco – 94 gr
dovleac – 730 gr
ulei – 20 ml (~1 lingura)
fructoza – 56 gr
scortisoara – 4 gr
esenta de vanilie – 6 ml

Mod de preparare:
Dovleacul, spalat si curatat de coaja, se da prin razatoare.
Impreuna cu fructoza si scortisoara, dovleacul se pune la calit, ...Citeste »

Calculator nutriţionalFan Slăbuţe!Susţine Slăbuţe!Top SlăbuţeSlabute TV
Ultimele articole
Ultimele comentarii
Ultimele subiecte în forum
 Mesajele slăbuţelor
Se încarcă mesajele...
Poziţionare: