SUPA DE LEGUME
Ingrediente:
4 căţei de usturoi
6 cepe
1-2 roşii
3 litri de apă
2 ardei graşi
5 morcovi
o ţelină
o legătură de pătrunjel
condimente: sare, curry, piper
Mod de preparare: Se toacă mărunt morcovii şi ţelina şi se pun la fiert, se toacă apoi ardeii şi roşiile, la sfârşit se adaugă ceapa şi usturoiul tăiate mărunt. Legumele se ţin la foc mic ...Citeste »
Ciupercile se caracterizeaza prin prezenta proteinelor (care induc senzatia de satietate), bogatia in complexul vitaminelor B (riboflavina [vit. B2], niacina [vit. B3] si acid pantothenic [Vit. B5]) si minerale (seleniu, potasiu si cupru). Fibrele ciupercilor taie pofta de mancare si faciliteaza tranzitul intestinal.
Ciupercile au putine calorii si au in compozitie substante antibacteriale care ajuta organismul.
Sunt de ...Citeste »
8 Decembrie, 2008Dieta Disociata
Dieta Haward Hay este bazată pe principiul disocierii proteinelor de glucide.
Regulile acestei diete:
Glucidele şi zaharurile nu trebuie consumate împreună cu proteinele şi fructele acide
Legumele, vegetalele şi fructele (atât cele acide, cât şi cele dulci) dacă sunt corect combinate trebuie să constituie baza dietei
Proteinele, glucidele şi grăsimile sunt permise în cantităţi reduse
Nu consumaţi decât cereale integrale ...Citeste »