14 Septembrie, 2011Aperitive, Promo
Ingrediente pentru 8 portii:
ciuperci champignon crude, 505 g
carne de pui, broiler sau fryer (pui intre 7 – 13 saptamani), piept, carne macra, crud, 300 g
frisca lichida 10% grasime, 60 ml
coaja de portocala, proaspata, razuita, 70 g (1 lingura)
mustar galben, preparat, 2.5 g (1/2 lingurita)
ou de gaina, integral, 2 bucati
sare de/pentru masa, 1 g
Mod de preparare:
Fileul ...Citeste »
Ingrediente clatite:
Faceti clatite din faina de naut, asa cum am aratat la socca (click).
Ingrediente umplutura:
1 ceapa
400 gr ciuperci
piept de pui tocat
pasta de rosii fara adaosuri
sare
piper
usturoi
oregano
apa
Ingrediente sos bechamel:
1 lingura plina faina de naut
2 linguri ulei de masline
sare
apa
Mod de preparare sos bechamel:
Am pus uleiul si faina sa se prajeasca un pic (nu este necesar, eu asa am ...Citeste »
Spune-ne cateva cuvinte despre tine si ce iti place sa faci in timpul liber?
Hmmm… ar fi multe… dar cred ca cele mai relevante informatii ar fi ca am 28 de ani si ca am avut peste 96 de kilograme dupa ce am nascut acum 5 luni o bomboana de baiat, cu care imi petrec majoritatea ...Citeste »
In alimentatia noastra este bine sa fie prezente mai multe tipuri de carne, cele mai apreciate sunt:
carne de vita, vitel
carne de porc
carne de manzat
carne de miel
carne de iepure
carne de pui
carne de curcan
Consumul de proteine animale este important, deoarece acestea sunt complete, adica contin toti aminoacizii esentiali.
Carnea este o sursa importanta de fier usor asimilabil, de ...Citeste »
SUPA DE LEGUME
Ingrediente:
4 căţei de usturoi
6 cepe
1-2 roşii
3 litri de apă
2 ardei graşi
5 morcovi
o ţelină
o legătură de pătrunjel
condimente: sare, curry, piper
Mod de preparare: Se toacă mărunt morcovii şi ţelina şi se pun la fiert, se toacă apoi ardeii şi roşiile, la sfârşit se adaugă ceapa şi usturoiul tăiate mărunt. Legumele se ţin la foc mic ...Citeste »