19 Ianuarie, 2010Aperitive
Ingrediente:
4 ardei grasi de diverse culori sau 4 gogosari
5 linguri de maioneza sau sos de iaurt
3-4 castraveti in otet
200 gr piept de pui
1 mar
1 legatura de marar proaspat
1 rosie
sare
piper
Mod de preparare:
Pieptul de pui se fierbe in apa cu sare.
Castravetii se scurg de otet si se taie in cubulete.
Pieptul se scurge si se lasa la racit, ...Citeste »
Oua umplute cu ton, reteta de Craciun
Ingrediente:
5 oua, fierte tari
o conserva de ton (in apa sau ulei)
rosii
maioneza
patrunjel, pentru ornat
sare
piper
Mod de preparare:
Se fierb ouale.
Se taie pe lungime in 2 jumatati.
Se scot galbenusurile.
Separat galbenusurile se amesteca cu tonul maruntit. Se adauga sare si piper dupa gust.
Se umplu albusurile cu aceasta compozitie.
Se aseaza pe un platou.
Deasupra se pune ...Citeste »