Calorii Slăbuţe Cursuri pictura, desen, modelaj, istoria artei
Sunt ResposnabilCalculator nutriţionalSusţine Slăbuţe!Concurs Slăbuţe!Slabute TV

Despre reteta dietetica

Pachetele cu spanac si branza

Patiserie, Promo, Retete lacto vegetariene 4 Comentarii
Pachetele cu spanac si branza

Ingrediente:
Pentru aluat:

300 gr faina integrala
100 ml lapte
13 gr drojdie
1 lingura jumate ulei de masline – 30 ml
1 ou
1 lingurita otet de mere
1 praf de sare

Pentru umplutura:

1/2 ceapa – 35 gr
spanac congelat – 140 gr
telemea light –  132 gr
2 oua
1 lingura faina integrala – 21 gr
1 lingura ulei masline – 20 ml
marar sau patrunjel
sare, piper

Mod de ...Citeste »

Caise in ciocolata

Deserturi, Dulciuri, Promo, Retete South Beach faza III, Retete post, Retete vegetariene Comentarii
Caise in ciocolata

Caise in ciocolata (pentru 8 portii)
Ingrediente:

60 gr ciocolata amaruie
24 caise uscate
1 lingura fistic maruntit

Mod de preparare:

Topiti ciocolata la foc mic amestecand in continuu.
Cufundati pe jumatate caisele in ciocolata topita. Scurgeti excesul de ciocolata.
Puneti caisele pe o hartie carata.
Presarati fisticul peste portiunile imbracate in ciocolata.
Introduceti la frigider pana se incheaga ciocolata.

Informatii nutritionale per portie:
99 calorii, 1 ...Citeste »

Peste provensal

Mancaruri cu peste, Promo, Retete South Beach faza III Comentarii
Peste provensal

Peste provensal (pentru 4 portii)
Ingrediente:

1/4 cana ulei de masline extravirgin
750 gr fileuri de peste
1/3 cana masline
1/2 linguri capere
1 cana rosii din conserva
3 linguri ceapa tocata
1/2 lingura rozmarin proaspat
1/2 lingura usturoi tocat
1/3 cana vin alb

Mod de preparare:

Incalziti cuptorul la 230 de grade Celsius, puneti o tigaie mare la foc rapid timp de 2-3 minute.
Turnati uleiul si ...Citeste »

File de somon umplut cu spanac

Mancaruri cu peste, Retete South Beach faza II Comentarii
File de somon umplut cu spanac

File de somon umplut cu spanac (pentru 4 portii)
Ingrediente:

4 fileuri de somon (de circa 150 gr fiecare)
1 varf de cutit sare
1 varf de cutit piper negru proaspat macinat
300 gr spanac, tocat mare
2 linguri sos pesto
1 lingura rosii deshidratate, maruntite
1 lingura seminte de pin

Mod de preparare:

Incalziti cuptorul la 200 grade Celsius.
Despicati fiecare file cam pe doua ...Citeste »

Friptura cu piper zdrobit

Fripturi, Retete South Beach faza I Comentarii
Friptura cu piper zdrobit

Friptura cu piper zdrobit (pentru 2 portii)
Ingrediente:

1 lingura de piper negru zdrobit
½ lingurita rozmarin uscat
2 bucati muschi de vaca de 2-3 cm grosime (avand intre 120 si 180 gr fiecare)
1 lingura margarina
1 lingura ulei de masline extravirgin
¼ cana coniac sau vin rosu sec

Mod de preparare:

Combinati piperul si rozmarinul intr-un castron mare.
Tapetati carnea cu amestecul de ...Citeste »

Calculator nutriţionalFan Slăbuţe!Susţine Slăbuţe!Top SlăbuţeSlabute TV
Ultimele articole
Ultimele comentarii
Ultimele subiecte în forum
 Mesajele slăbuţelor
Se încarcă mesajele...
Poziţionare: