Calorii Slăbuţe Cursuri pictura, desen, modelaj, istoria artei
Sunt ResposnabilCalculator nutriţionalSusţine Slăbuţe!Concurs Slăbuţe!Slabute TV

Despre reteta dietetica

Sos de iaurt

Sosuri Comentarii

Ingrediente:

1 galbenus
1 lingura mustar
1/2 lingurita sare
200 g iaurt
zeama de lamaie

Mod de preparare:
Se amesteca galbenusul de ou cu sarea si mustarul.
Apoi se incorporeaza treptat iaurtul.
Se adauga zeama de lamaie dupa gust.

Somon cu anghinare

Mancaruri cu peste Comentarii
Somon cu anghinare

Ingrediente pentru 4 portii:

4 anghinare
300g somon fiert
200g branza 0%
marar
piper
sos “mousseline” cu lamaie

Mod de preparare:
Inabusiti anghinarele, indepartati foile si pastrati miezurile.
Frecati cu mixerul jumatate de somon, impreuna cu branza si cu partea carnoasa a foilor de anghinare.
Amestecati aceasta pasta cu restul somonului maruntit cu verdeata si 4 linguri de sos “mousseline”.
Umpleti miezurile cu preparatul.
Se poate servi ...Citeste »

Sos “mousseline” cu lamaie

Sosuri Comentarii

Ingrediente pentru 1 portie:

1 ou
200g branza de vaci 0% grasimi
1 lingura de ulei masline
suc de la 1/2 lamaie
piper

Mod de preparare:
Se amesteca galbenusul cu branza.
Se adauga uleiul si sucul de lamaie.
Piperati.
Albusul se bate spuma si se adauga cu delicatete la sos.
Se serveste la peste rece sau cald.
Informatii nutritionale per portie: 260 kcal
Reteta recomandata de slabuta: Kathy ...Citeste »

Salata cu rosii si tofu

Salate Comentarii
Salata cu rosii si tofu

Salata de vara cu rosii si tofu
Ingrediente:

1/2 salata verde
1 rosie mare
100g branza tofu cu marar sau simpla
marar
cimbru
suc de la 1/2 lamaie
1 lingura ulei de masline
sare

Mod de preparare:

Salata se taie fasii subtiri, rosia si branza se taie cubulete.
Se presara mararul si cimbrul tocat.
Se face un sos din zeama de lamaie, sare si ulei si se pune ...Citeste »

Dovlecei cu branza

Aperitive, Mancaruri cu legume 2 Comentarii
Dovlecei cu branza

Dovlecei cu branza
Ingrediente pentru 2 portii:

300 g de dovlecei
telina rasa
sare
piper
4 linguri de branza rasa
o ceapa mare

Mod de preparare:

Se indeparteaza extremitatile dovlecelului, se spala si se taie in felii subtiri.
Ceapa se taie in 2, apoi in rondele intregi de marimea celor de dovlecel.
Peste rondelele de dovlecel se presara branza, sare, ...Citeste »

Calculator nutriţionalFan Slăbuţe!Susţine Slăbuţe!Top SlăbuţeSlabute TV
Ultimele articole
Ultimele comentarii
Ultimele subiecte în forum
 Mesajele slăbuţelor
Se încarcă mesajele...
Poziţionare: